Geld voor Oosterwolds koor

Oldebroek - Het Oosterwolds Gemengd Christelijk Koor heeft een toekenning gekregen van van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland.

Het bedrag ad 700 euro wordt gebruikt voor de aankoop van kleding.

Cultuurfonds Gelderland besteedt in het derde kwartaal van 2017 € 189.628. Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft aan 67 projecten op het gebied van cultuur en natuur een totaalbedrag van € 189.628 toegekend. Enkele toekenningen zijn gedaan uit CultuurFondsen op Naam.

Alle toegekende bijdragen zijn garanties. De afrekening gebeurt achteraf; het fonds draagt namelijk alleen bij in tekorten. De deadline voor de laatste ronde van 2017 is 23 oktober. Aanvragen kunnen worden ingediend voor bijzondere projecten en voor investeringen op het gebied van cultuur en natuur.

Op de website is te vinden hoe een aanvraag doen in zijn werk gaat. Het geld is onder meer afkomstig van de Lotto en de BankGiro­Lote­rij, donaties en een col­lecte die onder de naam Anjeractie wordt gehou­den. Het Prins Bernhard Cultuurfonds is een stichting met een landelijk bureau en twaalf provinciale afdelingen. Door het verlenen van bijdragen, het opzetten van projecten en het uitreiken van prijzen zet het Prins Bernhard Cultuurfonds zich in voor cultuur en natuur­. Voor meer informatie kunnen belangstellenden zich wenden tot de website www.cultuurfonds.nl of het bureau van de afdeling Gelderland: (026) 359 8635.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox