Staatsloterij ton valt in Wezep
Wezep - Bij de Staatsloterij trekking van dinsdag 10 oktober is een prijs van 100.000 euro belastingvrij gevallen op een heel Staatslot dat werd verkocht bij Cigo Dijkman in de Meidoornpassage in Wezep.


De gelukkige winnaar wordt uitgenodigd om zich met het winnende Staatslot te melden op het kantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk, om het lot te controleren en het geldbedrag over te kunnen maken. De identiteit van de winnaar wordt niet bekendgemaakt.
De hoofdprijs van 1 miljoen euro viel dinsdag in Almere. De Jackpot stond op 9 miljoen euro en viel niet. Dat betekent dat de Jackpot bij de volgende trekking op 10 november verder oploopt naar een bedrag van 11 miljoen euro netto, met een valkans van 1 op 5.
Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen en de grootste prijzenpot.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox