Het belooft een leuk treffen te worden aanstaande zaterdag. (foto Pr)
Het belooft een leuk treffen te worden aanstaande zaterdag. (foto Pr)

VSCO'61 ontmoet BlauwGeel'55

Oosterwolde - Zaterdag ontvangt VSCO'61 op sportpark De Heughte het nog ongeslagen BlauwGeel'55 uit Ede.

Het duel begint om 14:30 uur en wordt geleid door de heer G. Beekman. De wedstrijdsponsor is IJslander B.V. te Oldebroek.

Afgelopen zaterdag speelde VSCO'61 de uitwedstrijd in Scherpenzeel tegen de voor haar onbekende tegenstander De Valleivogels. Het werd een boeiend duel maar het veld en de regen maakten een goede wedstrijd onmogelijk. De krachtmeting kon beide kanten op. Gerwin de Leeuw was namens VSCO'61 enkele malen dichtbij een treffer. Namens De Valleivogels kopte Jelle staal op de bovenkant lat. Ook de tweede helft bleef het een gevecht tussen beide teams die weinig voor elkaar onderdeden. Geluk had VSCO'61 dat een afstandsschot van Wilbert Thomassen de buitenkant paal raakte. In de 88e minuut wist VSCO'61 uiteindelijk de overwinning binnen te slepen door een doelpunt van Roel Wolff.

BlauwGeel'55 is een bekende tegenstander uit het verleden. Tussen de supporters is in de loop der jaren ook een band ontstaan.
BlauwGeel'55 wist afgelopen zaterdag thuis met 3-1 te winnen van FC Horst, de tegenstander waartegen VSCO'61 in de eerste uitwedstrijd met 2-0 onderuit ging.
Bij VSCO'61 ontbreken nog Rick Pul en Ruben Sleurink.

Locatie: Zwarteweg 15bg, 8097 PR Oosterwolde

http://www.vsco.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox