Andries Knevel spreker bij Celebration 30±

Elburg - De bekende EO-presentator Andries Knevel spreekt zondag 8 oktober in Elburg bij Celebration 30+/-.

Het thema is 'Jezus of Idols?'
Andries Knevel geniet bekendheid als presentator van actualiteitenprogramma's zoals: 'Toen was geloof nog heel gewoon', 'Knevel & Van den Brink' en 'De Vijfde Dag'. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen en is ook opa.
Ook schreef hij een aantal boeken over het medium televisie. Op de vraag 'wie is Andries Knevel echt?' (AD-interview) antwoordde hij: ,,Een gevoelige man met een ongelooflijke interesse in alles wat om hem heen gebeurt. Maar ook een man die steeds meer lijdt onder het vreselijke onrecht in de wereld."

Knevel is aan de beterende hand na de legionellabesmetting die hij opliep in Bolivia vorig jaar. Hoewel hij nog niet de oude is, zien wij er erg naar uit om hem 8 oktober te mogen verwelkomen in Elburg.
,,We zullen ook weer veel zingen met elkaar onder begeleiding van onze eigen Celebration-band! Je bent van harte welkom op deze interkerkelijke avond, die plaatsvindt in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente, Boterbloem 15 in Elburg. Aanvang 19.45 uur", nodigt het Celebrationteam uit.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox