Logo huisaanhuiselburg.nl


Modeflitsen bij Vaessen

Oldebroek - Bij Vaessen mode & trends zijn twee Gerry Weber dagen op woensdag 11 en donderdag 12 oktober van 9.30 tot 17.00 uur.

Op deze dagen zal een professionele mannequin de allernieuwste mode showen van het merk Gerry Weber die bestaat uit verschillende collecties nl. Casual, Edition, Taifun, en Gerry Weber. Deze collecties worden gekenmerkt door vlotte en leuke mode die goed draagbaar is.

Zo kunt u een ruim assortiment verwachten van nieuwe najaar/winter mode in diverse kleurthema's die helemaal op elkaar zijn afgestemd.  De jurk neemt nog steeds een belangrijke plaats in en zijn er in heel veel uitvoeringen van maat 36 t/m 48.
Er worden deze dagen extra persoonlijke stylingadviezen gegeven en bij een aankoop krijgt u een leuk cadeau.  Wilt u sportieve en stijlvolle mode zien, kom naar Vaessen mode & trends voor de modeflitsen op de speciale Gerry Weber dagen aan de Zuiderzeestraatweg 140 in Oldebroek.
De winkel is goed bereikbaar en op de naast gelegen parkeerplaats  kunt u de auto vrij parkeren. Koffie en thee staan klaar. 
Voor meer info kijk dan op
www.vaessenmode.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox