De Kunst van 't Harde

't Harde - Op 7 oktober is van 10.00 uur tot 17.00 uur de 2e editie van het Cultuurevenement ‘De Kunst van ’t Harde’.

Net als vorig jaar tonen gevestigde en startende kunstenaars hun werk op een aantal locaties in ’t Harde.

Op de landgoederen Zwaluwenburg en Schouwenburg kun je exposities van plaatselijke kunstenaars bekijken en luisteren naar lokale artiesten.
In wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc verzorgt de oudheidkundige vereniging Arent thoe Boecop diapresentaties en wordt muziek afgewisseld met dans.
In woonzorgcentrum Mariposa worden wandpanelen beschilderd en kun je genieten van muziek. Op het Centrumplein kunnen kinderen zelf muziekinstrumenten maken, waarmee zij later op de dag in Mariposa een mini-concert geven.

Ook de ondernemers van ’t Harde zijn bij dit evenement betrokken middels een fotowedstrijd. Ondernemers stellen hun etalage beschikbaar aan een kunstenaar. Deelnemers aan de wedstrijd kunnen van tot en met 7 oktober foto’s maken van het kunstwerk in de etalage en deze opsturen naar kunstvantharde@gmail.com.

Sluitingsdatum van de fotowedstrijd is 9 oktober. Een vakkundige jury kiest de winnende foto uit. Gelet wordt op welke foto het thema Kunst en Ondernemer het beste weergeeft.

De toegang van het evenement is gratis. Dat is mogelijk omdat de totale organisatie van dit evenement in handen is van vrijwilligers. Wel wordt het zeer gewaardeerd als bezoekers een vrijwillige bijdrage doen.

Meer informatie en de laatste updates vindt u op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/dekunstvantharde

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox