Logo huisaanhuiselburg.nl


Jazzclub Wezep zet spotlights op Old Iezer

WEZEP - Old School Jazzliefhebbers kunnen weer hun hart ophalen op 7 oktober a.s. bij Partycentrum Coelenhage.

Maar ook voor liefhebbers van stijldansen een uitgelezen moment om te genieten van deze muzikale middag. Op uitnodiging van de Stichting Jazz Noord-Veluwe –ook wel bekend als Jazzclub Wezep - zijn de spotlights deze zaterdagmiddag van 16.00-18.00 uur geheel gericht op de Old Iezer Jazzband.

De stijl van deze zeskoppige Jazzformatie is het beste te omschrijven als 'New Orleans' jazz. Het repertoire stamt uit diverse perioden van de jazzmuziek en deze band weet dit op geheel eigen wijze te vertolken.

Het enthousiasme van De Old Iezer Jazz Band spat van het podium en sleept het publiek hierin als vanzelf mee. Er gaat dan ook weer volop gedanst worden door de bezoekers en tevens veelal donateurs.

Losse entreekaarten à 7,50 euro p.p. verkrijgbaar bij de kassa op 7 oktober aan de Zuiderzeestraatweg 486 in Wezep. Of beter nog: wordt donateur van de organiserende Stichting Jazz Noord Veluwe! Informeer bij de kassa naar het voordelige jaartarief waarmee u het voortbestaan van deze ideële organisatie steunt en met korting kunt genieten van alle optredens met uw ledenpas.

Kijk voor meer informatie over het donateurschap en het programma op de website: www.jazznoordveluwe.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten