Logo huisaanhuiselburg.nl


Wielerclub 7Bar na jaren een officiële vereniging

De Wezeper wielerclub 7Bar die al jaren als vriendengroep door het land fietst, heeft sinds kort een officiële status. Met de oprichting van de vereniging Wielerclub 7Bar heeft de regio er een nieuw team bij. Door ook nog eens in gloednieuwe clubkleding te rijden, krijgt deze professionaliseringsslag extra glans.

Wielerclub 7Bar werd in 2008 opgericht door zeven kroegvrienden. Het peloton groeide de afgelopen jaren gestaag. Tientallen renners uit Wezep en omstreken hebben inmiddels hun opwachting gemaakt.

Dankzij Ten Cate Wonen & Slapen (’t Harde), MFP Solutions (Hardenberg), AVisie (Barneveld) en de Wezeper bedrijven Gert Haarmode, Brood- en Banketbakkerij G. van Olst en Bestratingsbedrijf Boschman & Boschman zijn de wielrenners van 7Bar in het nieuw gestoken. De traditionele clubkleuren zijn daarbij behouden gebleven, zodat ze ook de komende jaren te herkennen zijn aan het roze, zwart en wit.

Iedereen mag meerijden met 7Bar en vervolgens eventueel een tenue aanschaffen. De renners starten op maandag en woensdag om 19.00 uur bij de kruising Nieuwlandsweg/Veluwelaan in Wezep voor ritten van 50 á 60 kilometer. Afhankelijk van de opkomst ligt de gemiddelde snelheid tussen de 30 en 35 kilometer per uur.

Volg 7Bar ook via Facebook en Twitter (@Wielerclub7Bar).

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox