Logo huisaanhuiselburg.nl


Klaverjasseizoen bijna van start

Donderdag 24 augustus start het klaverjasseizoen 2017-2018 van de Klaverjasclub "S.V. 't Harde".

Het kaartseizoen 2017-2018 van de Klaverjasklub "S.V. 't Harde" begint op donderdag 24 augustus aanstaande. Ingaande die donderdagavond wordt er tot en met donderdag 14 juni 2018 door de leden van die klaverjasklub wekelijks geklaverjast in de gezellige rookvrije kan­tine van de sportvereniging 't Harde op sportpark "Schenk", aan de Bovenweg 8 in 't Harde.

Elke donderdagavond, dit seizoen behalve in de  "Hemelvaartsdagweek" (dan wordt er een alternatieve avond gezocht!), wordt er geklaverjast om de "weekprijzen". Er is minimaal één prijs per vier deelnemers. Ook is er weer een seizoenscompetitie die bestaat uit zeven zeswekelijkse periodes, waarvoor telkens de vier beste weekresultaten meetellen. Dit gaat dan om de zogenaamde "periodeprijzen", waarvan er tien per periode zijn. Aan het eind van het seizoen wordt de seizoensranglijst opgemaakt, waarvoor de vijf beste perioderesultaten meetellen. De "Top-3" van het seizoen wordt dan tijdens de afsluitende "feestavond" op 14 juni 2018 met een prijs "in het zonnetje gezet".

Op elke speelavond worden er drie rondes gespeeld volgens het zogenaamde "Amsterdamse" systeem, er wordt direct troef gemaakt door degene die aan de voorhand zit. Voor elk van de drie rondes wordt opnieuw geloot voor de tafelindeling.

Nieuwe leden zijn op elke speelavond van harte welkom in de kantine aan de Bovenweg 8 in 't Harde, waar telkens getracht zal worden om om 19.45 uur met het kaarten te beginnen.

De seizoenskontributie bedraagt ook dit seizoen het symbolische bedrag van € 1,50 per persoon, terwijl per speel­avond ingaande dit seizoen € 4,- per dee­lnemer moet worden ingelegd.

Het bestuur hoopt dat het seizoen 2017-2018 weer erg sukses­vol wordt en verwacht elke speelavond veel (nieuwe) leden aan de inschrijftafel in de rookvrije kantine aan de Bovenweg 8 in 't Harde.  

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij: Peter van der Burg, tel. 0525 652160, Arris Klein, tel. 0525 651669 of Gert Drost, tel. 038 8506316.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox