Foto:

Zomeravondvoetbal WHC voor jongeren van 15 t/m 21 jaar

WEZEP – Na een geslaagde pilot van de zomeravondvoetbal in 2019, slaan voetbalvereniging WHC, straathoekwerk Nummer-13 en Goed Bezig Oldebroek de handen dit jaar weer ineen om de zomeravondvoetbal voor jongeren te organiseren.
Dit jaar zijn er drie vrijdagen waarop er gevoetbald gaat worden, namelijk: 21 mei, 4 juni en 18 juni. We voetballen weliswaar buiten, maar wel volgens de zaalvoetbalprincipes als het gaat om veldgrootte, regels, scheidsrechters en aantal spelers. Dit regelt de organisatie zodat de focus, voor de jongeren, volledig op het voetballen kan liggen. Lid zijn van WHC is niet nodig.

Succesvolle pilot

In 2019 heeft er een zeer geslaagde eerste editie plaatsgevonden van de zomeravondvoetbal. Helaas gooide het coronavirus afgelopen jaar roet in het eten van een tweede editie. Met de huidige vooruitzichten is de organisatie van editie 2021 in volle gang en plannen we drie avonden voor het voetbaltoernooi.

Buurtsportcoach Wycher Sprick hoopt op een grote opkomst: “We zitten al zolang stil en de jeugd is volgens mij enorm toe aan bewegen zoals we dat voor de corona deden. Door de huidige maatregelen is het weer mogelijk om de zomeravondvoetbal te organiseren en ik verwacht dat de jongeren hier weer graag aan mee willen doen!”

Aanmelden

Als je mee wilt doen kun je je opgeven in teams van vier spelers en een keeper. Mail je teamnaam, met spelersnamen en leeftijden, en de data dat jullie meedoen. Dit kan tot uiterlijk woensdag 19 mei 2021 naar r.uitslag@nummer-13.nl of via een Instagrambericht aan @jongerenwerk_gemoldebroek. Individueel opgeven kan ook. Vanwege de corona maatregelen mogen we geen toeschouwers ontvangen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden