<p>Gertwin Visscher kampt met een overvolle agenda&nbsp;</p>

Gertwin Visscher kampt met een overvolle agenda 

(Foto:pr)

Gertwin Visscher (AB) stopt als raadslid Elburg

ELBURG – Gertwin Visscher stopt met ingang van 1 december 2020 als raadslid van de Gemeente Elburg. 

Dit heeft hij per brief laten weten aan burgemeester Jan Nathan Rozendaal. “Het raadslid zijn in de gemeente Elburg valt steeds lastiger te combineren met mijn werk als beleidsmedewerker Economische Zaken en Accountmanager bedrijven bij de gemeente Oldebroek”, laat Visscher weten in zijn ontslagbrief: “Dankbaar kijk ik terug op deze leuke en interessante tijd als raadslid. Ik wil iedereen bedanken voor de plezierige samenwerking.”. Visscher is sinds 2003 betrokken bij Algemeen Belang, o.a. als voorzitter van het bestuur. Sinds 2014 is hij raadslid van Algemeen Belang geweest.

“Gertwin was een bevlogen volksvertegenwoordiger met veel kennis van zaken. Met veel vragen konden we als fractie bij hem terecht. Als echte Elburger wisten de bewoners hem te vinden en heeft hij velen kunnen helpen. We zullen hem missen als betrokken raads- en fractielid, maar we zijn blij dat we een beroep kunnen blijven doen op zijn kennis en kunde.”, reageert fractievoorzitter Agaath de Weerd, fractievoorzitter van Algemeen Belang: “We wensen hem en zijn gezin alle goeds toe.”

Tijdens de raadsvergadering van 14 december 2020 neemt Gertwin officieel afscheid van de gemeenteraad. Wie Visscher opvolgt als raadslid wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden