klaprozen als symbool voor gedenken en de kwetsbaarheid van het leven
klaprozen als symbool voor gedenken en de kwetsbaarheid van het leven (Foto: N. Kamstra)

In gesprek over rouw en verlies

ELBURG/’T HARDE - In november starten er in ’t Harde en in Elburg twee gespreksgroepen voor mensen die hun partner hebben verloren door overlijden.

De gespreksgroep in ’t Harde wordt verzorgd door ds. Marloes van Doorne en Nella Kamstra. Deze groep komt bij elkaar in de Maranathakerk, Bovendwarsweg 2c en start op donderdagavond 5 november 2020 om 19.30 uur.

In Elburg is de leiding in handen van ds. Jan Swager en Hanneke Hiscock. Deze groep komt bij elkaar op vrijdagmiddag in ’t Huiken, Lange Wijden 33. De eerste bijeenkomst is op 13 november 2020 om 14.00 uur.

Beide groepen komen zes keer bij elkaar, eens in de twee weken, tussen november 2020 en februari 2021.
We gaan in gesprek aan de hand van een aantal thema’s en delen ervaringen en verhalen met elkaar. Ook kijken we samen naar de toekomst. Hoe kun je weer verder?

De groepen staan niet alleen open voor mensen uit de Protestantse Kerk, maar ook voor geïnteresseerden uit andere kerken en voor mensen die niet bij een kerk zijn aangesloten.

Aanmelding voor aanvang van de cyclus is noodzakelijk en het is niet mogelijk halverwege aan te sluiten. Uiteraard geldt een voorbehoud i.v.m. corona en worden RIVM-richtlijnen in acht genomen.
Voor opgave of meer info kunt u vrijblijvend contact opnemen met:
’t Harde: Nella Kamstra: 06-49600761 of nella_mulder@hotmail.com
Elburg: Hanneke Hiscock: 0525-683630 of hannekehiscock@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden