<p>Haseloop: "De slogan ‘samen staan we sterk’ gaat hier echt op."</p>

Haseloop: "De slogan ‘samen staan we sterk’ gaat hier echt op."

(Foto:)

'Diep onder de indruk van Join4Energy'

WEZEP - Gert Gerritsen voorzitter van stichting Join4Energy kreeg onlangs Burgemeester Haseloop op bezoek, deze was onder de indruk van zijn verhaal. 

Stichting Join4Energy zamelt geld in om onderzoeken en projecten te financieren die een bijdrage leveren aan het vinden van medicijnen of behandelingen voor patiënten met een energiestofwisselingsziekte. Gert Gerritsen en andere actievoerders en donateurs houden allerlei acties. Zo laat hij zich sponsoren bij fietstochten en plukt hij appels en peren om er sap van te laten maken. Het geld is bestemd voor onderzoeken om zo hopelijk de ziekte te stoppen en de kwaliteit van leven van de vaak jonge patiëntjes te verbeteren.
Burgemeester Haseloop: “Het zal je maar gebeuren, een kindje met zo’n ernstige ziekte. Deze kinderen kunnen geen kind zijn. Veel van hen overlijden voor ze volwassen zijn. Wat een verdriet! En hoe bijzonder is het, als je dit als ouder hebt meegemaakt, om dan je verdriet om te zetten in zo’n fantastisch initiatief als Join4Energy. De slogan ‘samen staan we sterk’ gaat hier echt op. Ik ben diep onder de indruk!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden