Het team van Koops Bedden.
Het team van Koops Bedden.

Tiendaagse stuntverkoop bij Koops Bedden

20 november 2023 om 17:55 Zakelijk

Bij het koninklijk onderscheiden Koops Bedden in Wezep is er de komende tien dagen weer een stuntverkoop.

“Wij zijn recent verbouwd en hebben op de vergrote showroom heel veel artikelen afgeprijsd met 50 procent korting, echt ongekend”, zegt Ente Bosma. “Wij hebben bijvoorbeeld heel veel matrassen in diverse hardheden en maten en daarnaast in diverse soorten zoals latex, pocketvering en traag schuimmatrassen. Verder heel veel showroom modellen boxsprings in zowel vlakke als elektrisch verstelbare varianten, diverse ledikanten en kasten en tot slot: heel veel bedtextiel zoals dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslakens, moltons, plaids en badjassen. Ook zijn er heel veel accessoires met 50 procent korting.”

Voor het bekende merk Auping geldt een korting van 20 procent op alle artikelen. Bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras van Tempur zijn er kortingen van 300 tot 600 euro.

Bekijk de spelregels hieronder:

- Matrassen en toppers in de showroom: 50 procent korting.

- Showroommodellen Boxspring, ledikanten en kasten (met grote kaart): 50 procent korting.

- Dekbedden en kussens in de showroom: 50 procent korting.

- Bedtextiel in de grijze bakken: 50 procent korting.

- Accessoires (vloerkleden, lampen, kastjes, badjassen en dergelijke): 50 procent korting.

“Speciaal voor deze stuntverkoop hebben we extra openingstijden”, licht Ente Bosma toe. “Op woensdag 22 november, vrijdag 24 november en vrijdag 1 december zijn er koopavonden tot 21.00 uur. Vanwege de verwachte drukte zijn we mogelijk telefonisch moeilijk bereikbaar. U kunt ons altijd mailen op info@koopsbedden.nl of de voicemail inspreken (038-3761212). We nemen dezelfde dag nog contact met u op. Daarnaast zijn we geopend op maandagmiddag van 13.30 tot 17.30 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur. Op zondag zijn we gesloten.”

Koops Bedden, Rondweg 72, 8091 XK Wezep. 

Kijk voor meer informatie op de website www.koopsbedden.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie