Wees welkom bij Vaessen mode & trends.
Wees welkom bij Vaessen mode & trends. Laurens van Heerde

Nieuwe collectie bij Vaessen mode & trends

5 september 2023 om 05:00 Zakelijk

Het najaar is in aantocht en het brengt heel veel vernieuwing met zich mee voor het komende modeseizoen. Bij Vaessen mode & trends aan de Zuiderzeestraatweg 140 in Oldebroek is de nieuwe herfstcollectie binnen voor man en vrouw in sportief, trendy en stijlvolle merken. 

Twee etages mode met een ruime keus voor iedereen. De bruine kleuren worden gecombineerd met heel veel modetinten zoals, rood, brique, cognac, camel, paars, khaki, petrol, turquoise en groen. Natuurlijk met de basis zwart, marine, zand en grijs. Warme kleuren die heel mooi staan en voor iedereen draagbaar zijn. Nieuwe merken dit najaar zijn de breisels van IVKO. Dit Servische merk staat voor exclusiviteit met geweldige vesten in diverse kleuren.

Andere merken die Vaessen mode & trends brengt zijn; Geisha, Poools, Hv society, Mac jeans, Maicazz, Ziso, Taifun, Gerry Weber, Frankwalder, Roberto Sarto, Ophilia, Myra, Mart Visser, Mindset, Monari, Zerres en vele anderen. Mooie merken die op elkaar zijn afgestemd en goed te combineren. De maatvoering is 36 tot en met 50. Op de herenafdeling is het een waar genot om een mooie set uit te zoeken. Hier worden ook de nieuwe najaarsmode gepresenteerd in de maten 48 t/m 58 en maten 24 t/m 30. De merken zijn; Gabbiano, Fellows, Casa Moda, Mac, Giordano, Baileys, Roy Robson, Le Dûb en Meyer. Deze merken staan bekend om de goede pasvormen. 

Vaessen mode & trends start het seizoen met een aantrekkelijke actie. Bij aankoop profiteert men van extra korting door middel van modecheques. De actie loopt van 5 tot en met 23 september. Als extra maakt elke klant kans op een modecheque ter waarde van 125 euro. Dit vanwege het 125 jarig jubileum van de zaak. De rijke geschiedenis is tentoongesteld in de winkel door middel van een standaard expositie. 

De openingstijden zijn van dinsdag toe en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.vaessenmode.nl De winkel is telefonisch te bereiken via 0525-631263

--

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie