Afbeelding

Laatste week Summer sale bij Koops Bedden

28 augustus 2023 om 19:15 Zakelijk

Koops Bedden aan de Rondweg 72 in Wezep, de slaapwinkel met de beste kwaliteit en grootste keus als het gaat om goed en gezond slapen, is begonnen aan de laatste week van de Summer sale. Er kan nog één week geprofiteerd worden van veel extra voordeel.

Onder andere op Boxsprings: in diverse kleuren, maten en vele soorten stoffen in zowel niet-verstelbaar als elektrisch verstelbaar. Ook is er voordeel op matrassen, verkrijgbaar in alle maten, diverse diktes en in zowel traag schuim, latex en pocketvering en diverse hardheden. Bodems: zowel in latten als spiraal als schotel uitvoering in alle maten en diverse comfort uitvoeringen. Slaapkamers: zowel in lak uitvoering als in massief hout en natuurlijk ook bijpassende kasten,  maar ook losse kasten in diverse maten en kleuren en éénpersoons ledikanten op comforthoogte.

Dekbedden en kussens: ook hierin zijn nog diverse soorten aanwezig, waaronder dekbedden in zowel wol en synthetisch als in diverse dons soorten in de mooiste kwaliteiten en scherp afgeprijsd. Verder kussens in zowel natuurlatex en dons. Accessoires: heel veel plaids, kussentjes, en vloerkleden met 50% korting.

“Wij hebben weer een prachtige collectie mogen inkopen voor het komende najaar met alle nieuwe trends en daarom hebben we ruimte nodig. Er is een groot aantal artikelen extra afgeprijsd. Aangezien wij een grote showroom hebben, is de keuze enorm en gaan diverse showroommodellen extra voordelig weg, maar uiteraard met 100% garantie en service die de klant van een Koninklijk onderscheiden familiebedrijf mag verwachten”, zegt Ente Bosma. “Dus voor showroommodellen geldt: snelle levering, topkwaliteit en enorme keuze. Verder hebben wij van twee merken, namelijk Tempur, het wereldmerk op gebied van drukverlagende matrassen en kussens, en Auping het oudste beddenmerk van Nederland, nog deze week 15% korting op de Tempur collectie en maar liefst 20% korting op de Auping collectie.

Tot slot hebben wij onze huidige collectie dekbedovertrekken en hoeslakens, plaids, badjassen en badhanddoeken van de bekende merken zoals Essenza, Vandyck, Beddinghouse, Hackett damai, Kyori, Flamant en Chr. fischbacher nog eens extra afgeprijsd. Wij hebben samen met de dames van de textielafdeling weer een geheel nieuwe en prachtige najaarscollectie ingekocht en hebben dus ruimte nodig. Dus profiteer nu het nog kan, want op=op.”

De Summer sale loopt nog tot en met 2 september. Voor openingstijden zie www.koopsbedden.nl of bel 038 3761212 of maak een afspraak via: afspraken@koopsbedden .nl

Koopsbedden is makkelijk bereikbaar aan de A28 en parkeren kan gratis voor de deur. Op zondag gesloten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie