Werken en leren als assistent-accountant.
Werken en leren als assistent-accountant.

Geslaagd? Ontdek de kracht van werken en studeren

27 juni 2023 om 10:39 Zakelijk

Geslaagd? Gefeliciteerd! En wat nu? Wat denk je van werken én leren als assistent-accountant. Bij KRC Van Elderen draai je meteen mee.

Een duale studie, oftewel werken en leren tegelijk, is binnen KRC Van Elderen accountants|belastingadviseurs heel normaal. Verschillende collega’s volgen een studie aan scholen waarmee we samenwerken. Denk aan Markus Verbeek, Windesheim en Nyenrode. Veel studenten zijn dol op duaal: je leert, verdient meteen geld en je doet ervaring op. Het is een goed begin van je carrière.

Anneke Pruim (23) volgde de studie Accountancy aan Windesheim in Zwolle. Een duale studie waarbij ze na anderhalf jaar school, startte bij KRC Van Elderen. Ze ging twee dagen naar school en werkte drie dagen. Anneke: “Ik had bij meerdere kantoren een gesprek, maar hier had ik het beste gevoel. En dat bleek in de praktijk te kloppen. Topcollega’s en goede begeleiding.” 

Een jaar geleden studeerde ze af en inmiddels is ze gegroeid naar gevorderd assistent accountant. “Het aantrekkelijke aan dit vak vind ik dat je met veel verschillende ondernemers contact hebt”, aldus Anneke. “Het is erg leuk om ze verder te kunnen helpen.”

Start je bij KRC Van Elderen in combinatie met een studie, dan wordt de studie betaald. Windesheim start vanaf september met een deeltijd studie Accountancy, hier ga je één dag per week naar school en vier dagen werken. Studenten van vo en mbo kunnen hier instromen. Meer weten of eerst een dagje meelopen om sfeer te proeven? Kijk dan op www.werkenbijkrcvanelderen.nl.

‘Topcollega’s en goede begeleiding’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie