Één van de 121 Storage Share opslagruimtes.
Één van de 121 Storage Share opslagruimtes.

Storage Share opent deuren van opslagruimte in Elburg

27 juni 2023 om 07:16 Zakelijk

Storage Share opent een nieuwe opslaglocatie in Elburg, waarmee inwoners van Elburg en omstreken nu profiteren van handige en betrouwbare opslagmogelijkheden. Met een totale ruimte van 1.000 m² en 121 opslagruimtes variërend van 2 tot 12 m², biedt Storage Share de perfecte oplossing voor iedereen die extra ruimte nodig heeft. Of het nu gaat om een verhuizing, het tijdelijk opslaan van spullen of gewoon de behoefte aan meer opbergruimte, opslagruimte in Elburg huren is nu mogelijk.

De nieuwe opslaglocatie bevindt zich op de derde etage van een modern pand, dat uitstekend bereikbaar is met de lift. Het gebouw, oorspronkelijk een meubelwinkel, is omgebouwd tot een hoogwaardige opslagfaciliteit. Storage Share begrijpt dat toegankelijkheid en gemak essentieel zijn bij het huren van een opslagruimte. Daarom zorgt Storage Share Elburg ervoor dat het pand goed bereikbaar is, zodat klanten moeiteloos hun opslagruimte kunnen bereiken en hun spullen kunnen ophalen wanneer dat nodig is.

Martijn, een van de eerste huurders in Elburg, deelt zijn ervaring: “Ik verhuis naar een woning in ‘t Harde, waar niet al mijn spullen passen. Eerst zocht ik naar opslaglocaties in Zwolle, maar toen ik hoorde dat Storage Share een vestiging in Elburg opende, leek mij dat ideaal. Gereedschap kan ik bijvoorbeeld niet kwijt in mijn nieuwe huis, maar als ik het nodig heb, rijd ik hier gewoon even langs om het op te halen.”

Martijn was onder de indruk toen hij onze opslaglocatie bezocht. “Het zag er al netjes uit. Omdat mijn opslagbox nog niet helemaal klaar was, kreeg ik direct een andere toegewezen. Daarnaast was de communicatie met Storage Share zowel via internet als per telefoon uitstekend. Dit geeft mij het vertrouwen dat mijn bezittingen in goede handen zijn.” Storage Share begrijpt dat de behoefte aan opslagruimte kan variëren. Daarom biedt het bedrijf flexibele huuropties, waaronder maandelijkse verlenging en maandelijks opzeggen. Martijn bevestigt dit: “Mijn nieuwe woning is tijdelijk, maar als het goed bevalt, houd ik het zeker langer aan. Fijn dat ik de vrijheid heb om de opslagruimte zo lang als nodig te gebruiken, zonder dat ik vastzit aan langetermijncontracten.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie