Marcel Vlieger en Richard Smit van Slaapidee Nunspeet.
Marcel Vlieger en Richard Smit van Slaapidee Nunspeet. José Oosthoek

Na verbouwing viert Slaapidee jubileum

13 juni 2023 om 09:00 Zakelijk

Na twaalf weken chaos door de verbouwing, is het eindresultaat zichtbaar en we zijn er heel blij mee”, aldus Richard Smit van Slaapidee. “Dit vieren we tegelijk met ons 40-jarig jubileum.”

José Oosthoek

“Het oudste deel van de winkel is volledig verbouwd en verduurzaamd”, geeft Smit aan. “Het plafond is vernieuwd en geïsoleerd, elektra aangepast en de nieuwe verlichting zorgt ervoor dat bedden, matrassen en bedtextiel veel beter tot hun recht komen. Doordat we plafond en kasten zwart gemaakt hebben, worden de producten beter uitgelicht. Mensen reageren positief, zeggen dat het veel ruimer lijkt en overzichtelijker is. De fabrikanten verdienen ook dat de bedden beter tot hun recht komen.”

Drie jaar geleden heeft Slaapidee de naastgelegen ruimte bij de winkel getrokken. “Daar hadden we deze verlichting en de donkere kleuren al en dat hebben we nu doorgetrokken in het hele pand”, vervolgt Smit. “Fijn dat het nu één geheel is. Genoemde ruimte is nu een volwaardige Auping-studio, dat betekent dat het geheel in Auping-stijl is ingericht, dat maakt dat alles matcht bij wat een Auping-klant wenst. Auping is de grootste Nederlandse beddenfabrikant, uit Deventer en opgericht in 1888. Het merk onderscheidt zich in afwerking, materiaalgebruik en gaat helemaal voor circulair. Hun standaard matrassen worden bij inname teruggebracht naar originele grondstof, waar weer nieuwe matrassen van gemaakt worden.”

“Alle andere merken matrassen die we innemen, worden gerecycled en hergebruikt in de industrie”, zegt Smit en over verduurzaming van het pand. “In ons hele pand is de verwarming verbeterd en de warmte wordt nu beter verdeeld. De buitenmuur is geïsoleerd, alle verlichting is LED en enkel glas is dubbel glas geworden. Veel veranderingen dus, maar wat niet veranderd is, zijn persoonlijke aandacht en advies. We vieren het 40-jarig jubileum en het eindresultaat met leuke acties. Bij een jubileum-boxspring geven we een textielpakket cadeau en de jubileummatras met topper is extra voordelig. Dit is ons paradepaardje vanwege de hoge kwaliteit. Deze matras is vanwege het jubileum voorzien van ons logo, mooi aangebracht in goud. Iedereen is van harte welkom!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie