Ente Bosma jr en sr.
Ente Bosma jr en sr.

Grote heropening bij Koops Bedden in Wezep

12 juni 2023 om 20:09 Zakelijk

Na ruim 3 maanden van verbouwen, breken, schuren, herinrichten en schilderen is het moment eindelijk aangebroken. Op 15 juni om 9.30 uur zal Koops Bedden hun geheel vernieuwde en uitgebreide zaak aan de Rondweg 72 te Wezep officieel heropenen. De leiding van de oudste beddenspeciaalzaak van Nederland, Ente Bosma sr en Ente jr, zijn verheugd over het resultaat van hun inspanningen.

“Het was krap an, maar we hebben het gered,” doet Ente Bosma sr uit de doeken. De intensieve verbouwing heeft geresulteerd in een geheel nieuw magazijn van ruim vijfhonderd vierkante meter en een uitbreiding van de showroom met ruim tweehonderd vierkante meter. De showroom, die al bekend stond als een van de grotere showrooms in Nederland, is opnieuw ingericht om een extra stukje beleving voor de klanten te creëren.

Bosma sr enthousiast: “We hebben onze linnenshop uitgebreid met extra meters, zodat we een nog grotere keuze kunnen bieden op het gebied van bedtextiel. Daarnaast hebben we een speciale slaap- en comfortstudio ingericht waar we samen met de klant kijken naar wat het beste bij hen past.” Er is veel aandacht besteed aan styling en kleur om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, zodat klanten zich direct thuis voelen bij Koops Bedden. Bosma sr voegt eraan toe: “Zoveel mensen, zoveel smaken toch?”

Naast de vernieuwde showroom is er een opvallende toevoeging in het midden van de zaak: een nieuwe afdeling met alleen het beste van het beste, bedden die vrijwel nergens anders in Nederland te vinden zijn. Ter gelegenheid van de heropening biedt Koops Bedden gedurende vier weken diverse mooie aanbiedingen op dekbedden, dekbedovertrekken, kussens, matrassen, complete boxsprings en kasten.

“Bovendien krijgt elke klant van ons een prachtig cadeau, het is echt de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze nieuwe uitgebreide showroom”, besluit een trotse Ente Bosma sr.
Voor de actuele openingstijden en meer informatie nodigt Koops Bedden je uit om een kijkje te nemen op hun website www.koopsbedden.nl. Houd er rekening mee dat de zaak op zondagen gesloten is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie