Afbeelding

Feestelijke openingsdagen bij Well-Fair

22 mei 2023 om 12:51 Zakelijk

Na een rigoureuze verbouwing, waarbij letterlijk het complete interieur van de showroom is veranderd, kunnen belangstellenden op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni bij Well-Fair een kijkje komen nemen om inspiratie op te doen. 

Geert Bronkhorst, marketingmanager vertelt: “Alles is veranderd, er is een nieuwe vloer gelegd, de wanden zijn gestuct, de interieurbouwer heeft sfeerhaarden geplaatst, nieuwe verlichting, gordijnen, kortom alles is nieuw. Op deze manier is er een prachtige inspiratieruimte op het gebied van slapen, zitten en wellness gecreëerd. 

Onze unieke hoog-laag boxspringbedden komen zo volledig tot hun recht. Onze maatwerkmatrassen worden volledig gepersonaliseerd. We meten negen unieke lichaamskenmerken en die combineren we met alle kennis die we de afgelopen 30 jaar verzameld hebben. Wij weten dan precies welk recept er aan de binnenkant van de matras moet komen om te zorgen dat de ruggenwervels spanningsvrij komen te liggen.

Uitgerust slapen is heel belangrijk, maar het gebruikscomfort van een bed telt zeker ook mee. De boxspringcombinaties van Well-Fair zijn primair bedoeld voor mensen die uitgerust wakker willen worden en secundair zijn ze voorzien van allerlei gemakken. Het bed heeft slimme functies zoals omhoog en omlaag, handig bij het stofzuigen onder het bed of het bed op werkhoogte opmaken. De bedden zijn gemakkelijk uit elkaar te rijden. Daarnaast is er nog een functie voor later in het geval dat iemand hulpbehoevend wordt. Dan is het mogelijk om in je eigen bed te blijven liggen, terwijl de (mantel)zorg toch de goede werkhoogte heeft. Het is dus met recht wat wij noemen: Een bed voor nu en voor later.

Ook interessant om te noemen is de Well-Sun. Een apparaat voor in de badkamer dat infraroodwarmte afgeeft. Voor mensen die last hebben van artrose, reuma of rugklachten is dat apparaat een uitkomst. Het apparaat is zo gemaakt dat je het in de badkamer kunt ophangen en zo tijdens het douchen je spieren en gewrichten kunt laten herstellen. Ook zit er een UVB-functie op. Dit is gefilterd zonlicht. Veel mensen hebben in de winter een vitamine D-tekort en dat is slecht voor de botten, de weerstand en de algehele vitaliteit.

Behalve de Well-Sun levert Well-Fair ook douchetoiletten, waarbij het gebruik van toiletpapier overbodig is omdat het onderlichaam na aflevering van de grote boodschap met warm water gereinigd wordt. Niet alleen is dit veel hygiënischer, maar het is ook een pluspunt voor mensen die zelfredzaamheid belangrijk vinden. 

Verder is er een volledig nieuwe collectie van comfortabele relaxfauteuils, sta-opstoelen en banken te zien in de nieuwe showroom, alsmede diverse accessoires als dekbedden, kussens en beddengoed.” Tijdens de open dagen op 2 en 3 juni is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de compleet vernieuwde showroom van Well-Fair aan de Elspeterweg 30 in Nunspeet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie