Tevreden gezichten bij Van de Weg.
Tevreden gezichten bij Van de Weg.

Van de Weg kampioen bij Vakwedstrijd Slagers Streekproducten

17 maart 2023 om 08:48 Zakelijk

De perfecte smaak, de juiste structuur en de beste afwerking. Dit zijn de kenmerken van de balkenbrij van slagerij Van de Weg uit Oosterwolde, waarmee hij het kampioenschap in de categorie balkenbrij] heeft gewonnen.

De vakjury van Vakwedstrijd Slagers Streekproducten heeft alle producten onlangs gekeurd op meerdere aspecten en heeft alleen de beste specialiteiten deze hoogste bekroning gegeven. Om de slagers streekproducten meer aandacht te geven heeft de slagersorganisatie VWAS een nieuwe, unieke vakwedstrijd georganiseerd, alleen voor de huisgemaakte streekproducten. 

Slagers kunnen hierbij de beste producten uit hun regio inleveren. Een ervaren jury keurt ieder product door te kijken, ruiken en natuurlijk te proeven. Tijdens de prijsuitreiking heeft Josja Haagsma, eigenaar Meat Josja, de kampioenen van verschillende categorieën bekend gemaakt en hun kampioensbeker overhandigd.

“Onze Balkenbrij is een echte specialiteit. Wij maken dit product al jaren en het is altijd populair geweest bij de kenners”, vertelt slager Van de Weg. “Wij zijn trots op de bekroning, al waren wij zelf natuurlijk al overtuigd van ons product.” 

Slager Van de Weg nodigt iedereen uit in de slagerij om de balkenbrij te komen proeven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie