Het echtpaar Arnold en Jolanda Berghorst samen met Sjoerd Kwakkel bij het nieuw overhandigde reclamebord
Het echtpaar Arnold en Jolanda Berghorst samen met Sjoerd Kwakkel bij het nieuw overhandigde reclamebord Jack Aalderink

Berghorst Optiek nieuwe wedstrijdsponsor VSCO’61

Zakelijk Deel je nieuws

OOSTERWOLDE/WEZEP - VSCO’61 heeft op sportpark De Heughte Berghorst Optiek uit Wezep als wedstrijdsponsor mogen verwelkomen. Namens de onderneming ondertekenden Arnold en Jolanda Berghorst de driejarige sponsorovereenkomst, terwijl bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel dit deed namens VSCO’61. Ook werden de nieuwe reclameborden overhandigd. De club is blij met deze support en overhandigde Berghorst Optiek een fraai bloemstuk als blijk van waardering.

In 1995 heeft Arnold Berghorst de Optiekzaak overgenomen van zijn toenmalige werkgever Bert de Haan. Arnold heeft samen met zijn echtgenote Jolanda en hun team de afgelopen 25 jaar ervoor gezorgd dat Berghorst Optiek een regionale bekendheid verwierf. Deskundig advies, persoonlijke aandacht en volop keuze in brillen, monturen en contactlenzen voor volwassenen en kinderen staan centraal bij Berghorst. ,,Alleen het allerbeste is goed genoeg uw ogen”, aldus het enthousiaste ondernemersechtpaar.

Het team van Berghorst bestaat uit twee optometristen, twee contactlensspecialisten en een opticien. Naast een gedegen oogmeting heeft Berghorst de expertise in huis om aanvullend onderzoek te verrichten. De optometrie-afdeling is uitgerust met speciale apparatuur waarmee zeer nauwkeurig eventuele oogafwijkingen kunnen worden opgespoord zoals glaucoom, staar of netvliesbeschadigingen.
 

Berghorst Optiek is gevestigd in Wezep, maar ook vele regionale klanten weten de optiekzaak te vinden. Juist voor de regio wil de onderneming graag iets terugdoen in de vorm van sponsoring bij VSCO’61. Bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel: ,,We zijn blij en trots dat Berghorst Optiek onze club gaat steunen”, aldus het jonge en ambitieuze bestuurslid. 

Berghorst Optiek,
Meidoornplein 45, Wezep.
www.berghorstoptiek.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Burgemeester in gesprek met ProRail over plaatsing camera’s bij NS-station 5 uur geleden
Afbeelding
Een eeuw Hervormd Elim in ‘t Harde: ‘Altijd al een hechte dorpsgemeenschap’ 12 uur geleden
Afbeelding
Woningbouw in Elburg: gemeenteraad geeft college steuntje in de rug 27 sep, 15:23
Afbeelding
‘Kleuren van de ziel- verrast door de Joodse mystiek’ 27 sep, 12:06
Afbeelding
Zilveren Schoenen: ‘t Harde schiet uit z’n slof 27 sep, 11:15
Afbeelding
Run for the Message gaat voor 9e editie 27 sep, 09:31
Afbeelding
‘Dit maak je maar één keer in je leven mee’ 27 sep, 08:32