Het echtpaar Arnold en Jolanda Berghorst samen met Sjoerd Kwakkel bij het nieuw overhandigde reclamebord
Het echtpaar Arnold en Jolanda Berghorst samen met Sjoerd Kwakkel bij het nieuw overhandigde reclamebord Jack Aalderink

Berghorst Optiek nieuwe wedstrijdsponsor VSCO’61

Zakelijk Deel je nieuws

OOSTERWOLDE/WEZEP - VSCO’61 heeft op sportpark De Heughte Berghorst Optiek uit Wezep als wedstrijdsponsor mogen verwelkomen. Namens de onderneming ondertekenden Arnold en Jolanda Berghorst de driejarige sponsorovereenkomst, terwijl bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel dit deed namens VSCO’61. Ook werden de nieuwe reclameborden overhandigd. De club is blij met deze support en overhandigde Berghorst Optiek een fraai bloemstuk als blijk van waardering.

In 1995 heeft Arnold Berghorst de Optiekzaak overgenomen van zijn toenmalige werkgever Bert de Haan. Arnold heeft samen met zijn echtgenote Jolanda en hun team de afgelopen 25 jaar ervoor gezorgd dat Berghorst Optiek een regionale bekendheid verwierf. Deskundig advies, persoonlijke aandacht en volop keuze in brillen, monturen en contactlenzen voor volwassenen en kinderen staan centraal bij Berghorst. ,,Alleen het allerbeste is goed genoeg uw ogen”, aldus het enthousiaste ondernemersechtpaar.

Het team van Berghorst bestaat uit twee optometristen, twee contactlensspecialisten en een opticien. Naast een gedegen oogmeting heeft Berghorst de expertise in huis om aanvullend onderzoek te verrichten. De optometrie-afdeling is uitgerust met speciale apparatuur waarmee zeer nauwkeurig eventuele oogafwijkingen kunnen worden opgespoord zoals glaucoom, staar of netvliesbeschadigingen.
 

Berghorst Optiek is gevestigd in Wezep, maar ook vele regionale klanten weten de optiekzaak te vinden. Juist voor de regio wil de onderneming graag iets terugdoen in de vorm van sponsoring bij VSCO’61. Bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel: ,,We zijn blij en trots dat Berghorst Optiek onze club gaat steunen”, aldus het jonge en ambitieuze bestuurslid. 

Berghorst Optiek,
Meidoornplein 45, Wezep.
www.berghorstoptiek.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41