Ferdie van Olst (r) van Reclamestudio van Olst en Lammert Vlieger van VSCO'61 ondertekenen de nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst
Ferdie van Olst (r) van Reclamestudio van Olst en Lammert Vlieger van VSCO'61 ondertekenen de nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst Fotografie Herman van der Wal

Reclamestudio van Olst verlengt subsponsorschap VSCO’61

Zakelijk Deel je nieuws

De regionaal bekende Reclamestudio van Olst uit Elburg heeft haar subsponsorschap met VSCO’61 opnieuw met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden deze week directeur-eigenaar Ferdie van Olst en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering werd de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk overhandigd.

In 1997 startte Ferdie van Olst zijn reclamestudio in een schuur bij zijn ouderlijke woning aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Gestaag groeide het klantenbestand en ook de reclamemogelijkheden zodanig dat het reclamebureau uit haar jasje groeide en naar een groter pand moest uitkijken. In oktober 2011 werd de droom werkelijkheid en opende Reclamestudio van Olst een uiterst modern en ruim pand op industrieterrein De Broeklanden te Elburg.

Onder het motto: ‘Alles onder één dak’ worden reclamevormen zoals auto- en gevelreclame, spandoeken en vlaggen alsook reclameborden efficiënt en geheel naar wens van de klant uitgevoerd. Hierbij vormt het ontwerpen van een logo of huisstijl een belangrijk uitgangspunt. Tevens zijn er volop mogelijkheden om textiel- en relatiegeschenken met uw favoriete reclametekst te bedrukken. Een hype is momenteel ook bij Reclamestudio van Olst de carwrapping, waarbij een auto compleet wordt voorzien van een speciale vinylfolie en een nieuwe look krijgt.

Al sinds de start van het reclamebedrijf maakt VSCO’61 voor haar reclame- en presentatie-uitingen gebruik van hun diensten. Hierbij vormen de reclameborden een belangrijk onderdeel, maar ook de plattegrond van het sportpark, de bewegwijzering, de uitslagenborden en het prachtige sponsorgalerijbord. De band tussen het bedrijf en de club komt ook terug in de huidige subsponsorovereenkomst. Beide partijen zijn content over de samenwerking en hebben dan ook besloten om het contract opnieuw met drie jaar te verlengen. Hiertoe ondertekenden deze week directeur-eigenaar Ferdie van Olst en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de vernieuwde subsponsorovereenkomst. Als blijk van grote waardering en dank voor de sponsoring werd Reclamestudio van Olst door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden en brachten beiden een toost uit op de nieuwe verbintenis.

U vindt Reclamestudio van Olst via www.reclamestudiovanolst.com. Ook te volgen via Facebook en Twitter.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41