Lammert Vlieger (l.) van VSCO'61 met het sponsorechtpaar Elly en Dennis ten Hove van het gelijknamige bedrijf
Lammert Vlieger (l.) van VSCO'61 met het sponsorechtpaar Elly en Dennis ten Hove van het gelijknamige bedrijf Dries van Dijk

Ten Hove Keukens, Badkamers & Tegels nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

Zakelijk

OOSTERWOLDE - VSCO’61 heeft Ten Hove Keukens, Badkamers & Tegels uit Elburg als nieuwe reclamebordsponsor verwelkomd. Uit handen van het actieve ondernemersechtpaar Dennis en Elly ten Hove ontving sponsorcommissielid Lammert Vlieger op sportpark De Heughte de opvallende rood-zwarte reclameborden. De ondernemers werd een bloemstuk aangeboden als blijk van dank en waardering en ook werd het jonge bedrijf veel succes gewenst.

Ten Hove Keukens, Badkamers & Tegels is gestart in 2015 en wordt met passie gerund door het echtpaar Dennis en Elly ten Hove. Bijna vijftien jaar lang is Ten Hove al actief in de wereld van sanitair en keukens. In 2002 begon Dennis als verkoper in sanitair, vanaf 2005 kwamen daar de keukens bij. Als bedrijfsleider heeft hij meerdere nieuwe vestigingen opgestart en geleid. In 2015 verwezenlijkte hij zijn droom om samen met zijn vrouw Elly een zaak onder eigen naam te runnen met een prachtige moderne en inspirerende showroom in Elburg.

Ten Hove wil uitblinken in persoonlijke aandacht voor de klant. Zij kunnen dit ook garanderen dankzij de kleinschaligheid van het bedrijf. Tijd en aandacht voor het ontwerp en advies op maat is voor hen dan ook vanzelfsprekend. Bij Ten Hove is de klant écht koning. Elke klant krijgt persoonlijke aandacht tijdens het gehele proces van ontwerp tot montage.

Ook leden en supporters van VSCO’61 weten de inspirerende showroom en diensten van Ten Hove te waarderen. De prettige contacten tussen de onderneming en club hebben ertoe geleid dat in een eerder stadium het achtste elftal van VSCO’61 in stijlvolle polo’s werd gestoken door Ten Hove. Deze week heeft het bloeiende bedrijf hier de reclamebordsponsoring aan toegevoegd. Op sportpark De Heughte overhandigden Dennis en Elly ten Hove de modern gestylde reclameborden officieel aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Het echtpaar Ten Hove werd een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van dank en waardering en tevens werd de onderneming veel succes gewenst.

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels, Westerlengte 18, Elburg, tel. 0525-656501.

info@tenhove-elburg.nl

www.tenhove-elburg.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41