Het team van Modehuys den Horsten.
Het team van Modehuys den Horsten.

Lenteweek bij Modehuys den Horsten

26 maart 2024 om 06:00 Zakelijk

De nieuwe lente- en zomercollectie van Modehuys den Horsten in Doornspijk wordt deze week in de spotlights gezet met diverse acties.

Hanneke Bloemendaal

Het 15-jarig bestaan van de modewinkel werd vorig jaar gevierd met een gewaardeerde feestweek. “Die week is goed bevallen”, lacht eigenares Teuntje Doornwaard. “Onze nieuwe collectie is een goede aanleiding om ook dit jaar een speciale week te organiseren, niet zo uitgebreid als toen, maar wel net zo gezellig.”

Alle bezoekers worden van dinsdag tot en met zaterdag ontvangen met een hapje en een drankje. “Bij aankoop vanaf 50 euro ontvangt elke klant een goodiebag met iets leuks en iets lekkers erin. Ook geven we er een kortingskaart bij voor een volgende aankoop.” Ze vervolgt: “Het is altijd leuk om de nieuwe voorjaars- en zomercollectie in huis te hebben. Die is lekker licht en luchtig met mooi zand- en wittinten, die prachtig combineren met kleurtjes als lila, roze, limegroen en zachtgeel. Maar er zijn ook knalkleuren als rood, hardgroen, aqua en lime in een felle tint.” Modehuys den Horsten heeft altijd een grote collectie rokken in het assortiment. “Opvallend is dat de enkellengte weer helemaal terug is. We hebben veel variatie, waaronder jeansrokken, rokken met een A-lijn of met split.” De herencollectie is iets gedempter van kleur, maar er zijn ook ijsblauw- en limetinten. “We hebben veel katoenen broeken in meerdere kleuren. Ook zijn er korte broeken, polo’s, overhemden en vesten van merken als Petrol, Fellows, Pre-end en Marvelis.” Kinderkleding is er tot en met maatje 116 van de merken Feetje, Dirkje en Koko Noko. “Er zijn allerlei leuke setjes in zachte kleurtjes, maar ook in mint en voor de jongens groenblauwe combinaties.”

Parkeren is gratis en kan voor de deur. “We zijn iedere dag tot 18.00 uur open, behalve op Goede Vrijdag, dan sluiten we om 17.00 uur. Van harte welkom.”

Modehuys Den Horsten, Zuiderzeestraatweg West 57-59, Doornspijk. Info: 0525-661241 /06-82307606.en www.modehuysdenhorsten.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie