Ilona en Wilko Moeken van HolidayPlanners in Wezep.
Ilona en Wilko Moeken van HolidayPlanners in Wezep.

HolidayPlanners: vroegboekkorting én volop keuze

13 februari 2024 om 06:02 Zakelijk

Ilona en Wilko Moeken zijn een kleine twee jaar als reisadviseurs actief in Wezep. Ze zijn aangesloten bij HolidayPlanners, oftewel een keten met 400 ervaren reisadviseurs in Nederland, en ze geven aan dat het boekingsseizoen weer is begonnen. “Er is nu sprake van een mooie vroegboekkorting én er is nog volop keuze.”

Barry Wensink

We spreken het echtpaar in het kantoor aan de Stationsweg 7c, waar ook hun diervoederspeciaalzaak gevestigd is. Volgens Ilona zijn veel mensen nog niet bezig met het plannen van hun zomervakantie. “Als je met z’n tweeën bent is dat niet zo’n probleem. Met een gezin is het anders. Vaak heb je meer wensen, zoals een extra slaapkamer. Ben je er niet op tijd bij, dan bestaat het gevaar dat alles volgeboekt is.” Wilko: “Vroeger waren er veel mensen die pas een vakantie boekten als hun vakantiegeld binnen kwam, oftewel eind mei. Dat is toch wel anders geworden.”

Vanzelfsprekend kun je via internet een vakantie boeken, maar een beroep doen op HolidayPlanners Ilona & Wilko brengt tal van voordelen met zich mee. “Wij gaan graag het gesprek aan, zodat we weten wie onze klanten zijn en welke vakantiewensen ze hebben. Bovendien zoeken wij alles uit en nemen we de zorgen uit handen. Wij hebben contracten met veel touroperators aangezien The Travel Club, waarbij wij aangesloten zijn, de meeste reisadviseurs binnen Nederland heeft.” Het tweetal benadrukt dat een reis boeken via HolidayPlanners niet duurder is vergeleken met boeken via internet. “Zie je een reis bij bijvoorbeeld TUI of Corendon, dan is de prijs via ons gelijk. Alleen profiteer je bij ons van persoonlijk contact én extra service. Stel op vakantie zijn je koffers zoek of de huurauto is er niet. Wij ontzorgen onze klanten door te proberen het voor ze op te lossen.”

De wereld rond?! Het kan met HolidayPlanners. “Mensen kunnen voor veel bestemmingen en soorten reizen bij ons terecht. Denk aan verre reizen, reizen binnen Europa, All Inclusive vakantie, rondreis, kamperen, Disneyland Paris, Europapark, cruises etc. Geef de wensen door en wij gaan ermee aan de slag en komen met een vrijblijvende offerte.” 

Info: holidayplanners.nl/ilona-en-wilko-moeken , ilona.wilko@holidayplanners.nl en 06-13422122.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie