Felicitaties voor de burgemeester en zijn vrouw.
Felicitaties voor de burgemeester en zijn vrouw.

Gemeenteraad: herbenoeming Jan Nathan Rozendaal

25 mei 2023 om 08:13 Politiek

Jan Nathan Rozendaal wordt door de gemeenteraad van Elburg voorgedragen voor een tweede ambtsperiode. Dit besluit werd in de openbaarheid genomen als sluitstuk van een besloten vergadering. De nieuwe termijn van zes jaar moet ingaan op 13 oktober van dit jaar.

Rozendaal is vereerd door het vertrouwen dat de raad met het voorstel in hem uitspreekt. “Ik blijf mij de komende jaren inzetten met energie en inspiratie als burgemeester van Elburg.” Hij wijst daarop op de verschillende taken die hij mag vervullen. Onder meer als voorzitter van de raad en het college van burgemeester en wethouders. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid, handhaving en bestuurlijke samenwerking.

“Als burgervader zoek ik hen op die in moeilijke tijden mijn steun kunnen gebruiken. Of om een hartelijke felicitatie over te brengen bij jubilea. In regionale verbanden maak ik ij sterk voor de belangen van deze regio en in het bijzonder van Elburg. Ik kijk dan ook uit naar een mooie nieuwe periode als burgemeester.”

Rozendaal is de eerste burgermeester die een enquête hield om de mening van de inwoners van de gemeente Elburg over zijn functioneren te vernemen. Om zo aan de weet te komen wat hij goed doet en waarin hij zich kan verbeteren. De uitkomsten neemt hij mee in zijn nieuwe ambtsperiode.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie