Afbeelding

Huis kopen in Elburg: bekijk deze leuke tips!

Partnercontent

De woningmarkt in Nederland staat op zijn kop. Het is dan ook nog steeds moeilijk om een huis te kopen. Toch moet je niet opgeven en gewoon doorzoeken totdat je jouw droomhuis hebt gevonden. Soms is het nodig om je dromen een beetje bij te draaien. Kijk daarom eens naar een andere woonplaats of een ander soort huis. Om je een beetje op weg te helpen, vind je hieronder een aantal redenen waarom Elburg zo’n leuke gemeente is om in te wonen!

1. Kies voor Elburg of omgeving

Naast dat het belangrijk is dat je je droomhuis hebt gevonden, is de omgeving van dat huis natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Wil je in de stad wonen of woon je liever op het platteland? Elburg heeft een beetje van beide. Elburg is een ontzettend leuk en praktisch plekje om te wonen. Het is namelijk een schattig stadje met oude, maar toch moderne huizen. De binnenstad is net een stad uit een sprookje. Daarnaast ligt het aan het Veluwemeer, waar veel te doen is. Van leuke haventjes om te varen tot heerlijke plekken om te zwemmen. Daarnaast ligt Elburg in de buurt van de Veluwe waar je heerlijk kan gaan wandelen. Grote steden als Zwolle, Harderwijk en Biddinghuizen liggen in de buurt.

Naast dat je leuke activiteiten in de buurt kunt doen zoals een dagje Walibi of het bezoeken van strandjes, heb je ook alles wat je nodig hebt. Van supermarkten, tot kledingwinkels, scholen en werkgelegenheden. Daarnaast staan er best veel huizen te koop in Elburg: van leuke rijtjeshuizen tot vrijstaande huizen.

2. Ontdek vervolgens jouw interieurstijl

Naast dat de omgeving natuurlijk meetelt bij het zoeken van een huis, is de binnenkant van een huis misschien nog wel belangrijker. Er moet potentie in zitten, omdat je je uiteraard wel thuis moet voelen in je eigen huisje. Achterhaal daarom eerst jouw interieurstijl: landelijk, industrieel of Scandinavisch? Vervolgens kun je voortborduren op de stijl van jouw meubels. Ga je voor een grote ligbank of zit je liever in een heerlijke stoel? Zit je liever aan een grote eettafel met al je vrienden of houd je het bij een klein tafeltje?

3. Inrichting opvrolijken

Naast deze standaard meubels kan je je huis natuurlijk opvrolijken met accessoires. Iets wat je huis echt kan opleuken is kunst. De mogelijkheden zijn eindeloos wat betreft kunst, waardoor er voor ieder wel wat wils is. Toch zul je misschien denken: kunst is veel te duur. Gelukkig hoef je niet per se een kunstwerk te kopen. Tegenwoordig kan je ook kunst huren. Hiervoor kun je aankloppen bij een kunstuitleen. Hierbij betaal je maandelijks een bedrag en huur je dus letterlijk kunst.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Burgemeester in gesprek met ProRail over plaatsing camera’s bij NS-station 4 uur geleden
Afbeelding
Een eeuw Hervormd Elim in ‘t Harde: ‘Altijd al een hechte dorpsgemeenschap’ 12 uur geleden
Afbeelding
Woningbouw in Elburg: gemeenteraad geeft college steuntje in de rug 27 sep, 15:23
Afbeelding
‘Kleuren van de ziel- verrast door de Joodse mystiek’ 27 sep, 12:06
Afbeelding
Zilveren Schoenen: ‘t Harde schiet uit z’n slof 27 sep, 11:15
Afbeelding
Run for the Message gaat voor 9e editie 27 sep, 09:31
Afbeelding
‘Dit maak je maar één keer in je leven mee’ 27 sep, 08:32