Afbeelding
Eigen Foto

De Agnietenschool gaat het Veluwemeer op

16 september 2023 om 12:26 Overig Deel je nieuws

De Agnietenschool ging donderdag 14 september met hun leerlingen het Veluwemeer op:

Wij noemen het ook wel leren voor het leven. Niet uit de boeken, maar letterlijk er op uit. Dit keer het water op, op naar een behouden vaart.

Aan de start van het nieuwe schooljaar wilden we in onze Gouden en Zilveren weken op creatieve manier een draai geven aan het kennismaken met elkaar. Dit begon in het klein in de eigen groep met spelletjes, opdrachten en het maken van een heus ik-museum. Allerlei informatie delen over jezelf om zo elkaar beter te leren kennen en begrijpen. Hier horen ook kwaliteiten en talenten bij. Deze wilden we samen nog zinvoller laten zijn, door ze te bundelen in een bootje en samen het water op te gaan. Wat heb je nodig? Een rustig iemand, een sterk iemand, een goede navigator of juist een klassieke motivator als het even niet lukt? 

We konden niet vertrekken zonder dat iedereen een plekje in de kano, boot of kajak had gevonden waar hij of zij zich goed genoeg bij voelde. Dit vraagt veel denk- en overleg-werk. Hierbij werden we fantastisch begeleid door twee instructeurs die ons er inhoudelijk en mentaal helemaal doorheen coachten. Wat is het spannend om in een boot rustig te blijven, een groot meer op te varen, een samenwerkopdracht uit te voeren en ook nog iemand gelijktijdig beter te leren kennen. De code onthoudend, als uitkomst van een samenwerkopdracht, peddelend de zon tegemoet.

Onze lesdag bevond zich deze middag op het Veluwemeer. Met alle mogelijkheden tot maatwerk en persoonlijke begeleiding bij Lifetime-Sport, zorgde dit ervoor dat wij met bijna 60 kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar, probleemloos ons onderwijs naar het Veluwemeer konden verplaatsen. Bent u ook op zoek naar een heerlijke (kantoor-les-relax-sportieve of vergader-) middag op het water? De instructeurs van Lifetime-Sport (www.lifetime-sport.nl) staan voor u klaar!

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie