Afbeelding
PR

Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij

Overig

ELBURG Op zaterdag 20 augustus organiseert de Oldtimer Bromfiets Club Elburg en Omstreken (OBCEO) voor de tiende keer ‘Brommers kiek’n in Elburg’. Vanaf 09.30 uur worden de bromfietsen verwacht aan de Beekstraat tegenover De Hema. De bromfietsrijders krijgen koffie en een plak cake aangeboden.

De brommerrijders vertrekken rond 10.30 uur om in de omgeving van Elburg een bepijlde tourrit van ongeveer 85 kilometer te rijden. De brommerrijders zijn rond 14.15 uur terug zullen dan hun bromfietsen nog een tijdje showen. Het is altijd weer een bijzonder mooi gezicht om een sliert oude brommers te zien vertrekken. Eenieder met een oldtimer bromfiets mag gratis meedoen. Wel dient men zich ter plekke in te schrijven.

De deelnemende bromfietsen zijn te herkennen aan een mooi passend rallyschildje aangeboden door AGJ (auto Gerjan), Café De Molen, BFH Cleaning, en Klompmaker fietsen.

Deelname aan de ritten die OBCEO organiseert zijn in principe altijd gratis. Dit jaar echter vraagt de bromfietsclub van iedere deelnemer een vrijwillige bijdrage die geheel naar de Elburgse stichting EBF (Elburg Foundation) gaat. De foundation ondersteunt mensen in moeilijke privé situaties (zoals ernstige ziekte) door concrete hulp aan te bieden.

Kijk op www.ebffoundation.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Burgemeester in gesprek met ProRail over plaatsing camera’s bij NS-station 5 uur geleden
Afbeelding
Een eeuw Hervormd Elim in ‘t Harde: ‘Altijd al een hechte dorpsgemeenschap’ 13 uur geleden
Afbeelding
Woningbouw in Elburg: gemeenteraad geeft college steuntje in de rug 27 sep, 15:23
Afbeelding
‘Kleuren van de ziel- verrast door de Joodse mystiek’ 27 sep, 12:06
Afbeelding
Zilveren Schoenen: ‘t Harde schiet uit z’n slof 27 sep, 11:15
Afbeelding
Run for the Message gaat voor 9e editie 27 sep, 09:31
Afbeelding
‘Dit maak je maar één keer in je leven mee’ 27 sep, 08:32