Wilbert Magré. Foto: Jacolien Wielink
Wilbert Magré. Foto: Jacolien Wielink Jacolien Wielink

Orgelconcert door Wilbert Magré in Doornspijk

22 september 2023 om 12:00 Muziek

Organist Wilbert Magré geeft op zaterdag 30 september een orgelconcert in zijn eigen woonplaats. Het concert vindt plaats om 20.00 uur in de Gereformeerde Kerk in Doornspijk.

Wilbert Magré heeft voor het concert een mooi programma samengesteld met onder andere bewerkingen van zijn vader, Wim Magré, die in november 2019 is overleed. Naast deze bewerkingen staan er ook klassieke werken op het programma van Charles Gounod, Paul F. Page en Theodore Dubois. Wilbert sluit het concert af met een Psalmbewerking over Psalm 43 van Willem Hendrik Zwart die in september 1987 het orgel samen met Wim Magré in deze kerk in gebruik nam. Wilbert Magré is als organist verbonden aan diverse kerken en leidt ook verschillende koren. 

Kaarten voor het orgelconcert zijn ‘s avonds aan de ingang van de kerk verkrijgbaar. De toegang voor volwassenen bedraagt 7 euro; kinderen tot en met 15 jaar betalen 3 euro. Gereformeerde Kerk Doornspijk, Zuiderzeestraatweg West 84, 8085 AH Doornspijk. Meer informatie omtrent Wilbert Magré is te vinden op zijn website www.wilbertmagre.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie