Het koor laat weer van zich horen in Elburg.
Het koor laat weer van zich horen in Elburg.

Groot Kerstconcert Elburgs Mannenkoor O.B.K. in Grote Kerk Elburg

22 december 2023 om 06:00 Muziek

Het 100-jarig Elburgs Mannenkoor geeft op vrijdag 22 december het jaarlijkse Grote Kerstconcert in de Grote Kerk in Elburg.

Met veel enthousiasme heeft het koor diverse liederen ingestudeerd. “We weten dat velen ernaar uitzien om ook op deze manier, volgens de allerbeste tradities, samen met het Elburgs Mannenkoor OBK toe te leven naar het feest van de geboorte van Jezus.” Aangeboden wordt een sfeervol en afwisselend muzikaal programma met diverse bekende en nieuwe liederen. Dirigent Henk van der Maten heeft de algehele leiding in handen.

Het koor heeft zich verzekerd van een aantal zeer bekende musici, waaronder Johan van der Graaf (orgel), Marco van der Graaf (vleugel), Willeke van de Bosch (dwarsfluit), de volgens kenners zeer getalenteerde sopraan Valerija Satibaldijeva uit Letland en de eveneens talentvolle jonge trommelaar Patrick Lokhorst. De warmte en harmonie van de muziek, zang en de mooie, sfeervol Grote Kerk met die prachtige akoestiek, staan garant voor een muzikale voorbereiding op het naderende kerstfeest.

Het kerstconcert  begint om 20.00 uur; de kerk is geopend vanaf 19.30 uur. Vanwege de hoge stookkosten van de kerk wordt een entree gevraagd van tien euro per persoon. Belangstellenden zijn welkom.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie