René Rozeboom legt de eed af
René Rozeboom legt de eed af Algemeen Belang Elburg

René Rozeboom nieuw raadslid Algemeen Belang Elburg

17 november 2023 om 17:11 Lokaal Deel je nieuws

Elburg - Algemeen Belang heeft per november 2023 een nieuw raadslid. De heer René Rozeboom neemt de plaats in van raadslid Liesbeth ten Have. Mevr. Ten Have zal in de raadsvergadering van december officieel afscheid nemen. 

 

Tijdens de raadsvergadering van 13 november is Doornspijker René Rozeboom geïnstalleerd als raadslid voor Algemeen Belang in de gemeente Elburg. Fractievoorzitter Agaath de Weerd is blij met de komst van René als raadslid: ‘Na het vertrek van Beert van Loo zijn we blij weer een agrariër in ons midden te hebben. We waarderen zijn kennis en ervaring op diverse dossiers en zien uit naar onze samenwerking in de fractie’.

René is voor Algemeen Belang beslist geen onbekende. Een aantal jaren heeft hij actief deelgenomen aan het bestuur van Algemeen Belang en achter de schermen zijn kennis met ons gedeeld. Sinds mei 2022 heeft René als burgerraadslid diverse commissievergadering bijgewoond en is hij op diverse dossiers actief aan de slag gegaan. 

René kan worden omschreven als iemand met veel kennis en visie op het buitengebied. “Een waardevolle aanvulling op het Algemeen Belang team. We zien uit naar een goede samenwerking voor de komende jaren’, aldus Agaath de Weerd. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie