Afbeelding
NWVfoto.nl

Zilveren Schoenen: WHC neemt straatlengte voorsprong in categorie Aanvallend

16 oktober 2023 om 14:25 Algemeen

WHC heeft in de categorie Aanvallend een straatlengte voorsprong genomen. De Wezepers doen het uitstekend in een klasse met zaterdag- en zondagploegen. Verdedigend heeft Hulshorst nog steeds de leiding, maar de marge met WHC is tot één doelpunt geslonken. 

Dick van der Veen

Bij de topscorers teert Max Lamberink van ESC op de vijf treffers die hij in de eerste twee duels produceerde, maar een reeks achtervolgers zit hem op de hielen. Onder meer Ronald Winter van Noord Veluwe Boys, die al eens eerder schutterskoning werd in onze reeks. De Hattemerbroekers verrassen vriend en vijand met een prachtige reeks die hen in de voorste linie heeft gebracht. In deze strijd om de zilveren schoen van Juwelier Miekes Sieraderie zal het wel tot het laatste weekend spannend blijven.

Overigens zijn de resultaten van de overige ploegen niet om te juichen. OWIOS klimt omhoog en staat donderdag voor een loodzware opgave in de bekerwedstrijd tegen Berkum. Hulshorst morste twee punten tegen SCW’23, maar draait nog wel goed mee. Kommer en kwel in Elspeet dat er tegen DSV’61 flink onderdoor ging en nog puntloos is. Ook VSCO’61 en Nunspeet komen maar moeizaam op gang. Wat dat betreft moet WHC zaterdag via Zwart Wit een ronde verder proberen te komen. Dat is overigens een ploeg die enkele klassen lager speelt, maar wel de trotse lijstaanvoerder is en waar je niet zo maar even van wint. ’t Harde, dat na een goed begin nu ook weg zakt, speelt ook voor de beker uit bij Berkum 2.

Daar zullen we het mee moeten  doen in een competitieloos weekend met incidenteel wat oefenwedstrijden. Goed om geblesseerde spelers weer fit te krijgen maar slecht omdat schorsingen nog blijven staan.


AANVALLEND:

1.WHC 17 doelpunten, 2.Noord Veluwe Boys en ESC 11, 4.OWIOS 10, 5.Nunspeet en DSV61 8, 7,.Hulshorst 7, 8.’t Harde 3, 9.VSCO61 2, 10.Elspeet 1


VERDEDIGEND:

1.Hulshorst 2 tegentreffers, 2.WHC 3. OWIOS 5, 4.’t Harde, DSV61 en Noord Veluwe Boys 6, 7.Nunspeet eb VSCO61 7, 9.ESC 11, 10.Elspeet 12.


TOPSCORERS:

1.Max Lamberink (ESC) 5 goals, 2.Ronald Winter (Noord Veluwe Boys), Jasper Schut (OWIOS), en Jelle Post (WHC) 4, 5.Patrick Visser (DSV61) en Jurian van de Brink (WHC) 3.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie