De winnaar van vorig jaar. Foto: Van Kelly's Hand
De winnaar van vorig jaar. Foto: Van Kelly's Hand Van Kelly's Hand

VSCO’61 nodigt sponsoren uit voor Sponsorvoetbaltoernooi

17 april 2023 om 08:05 Algemeen

In navolging op het succes van vorig jaar organiseert de sponsorcommissie van VSCO’61 opnieuw het sponsorvoetbaltoernooi. 

De 16e-editie van dit sportieve evenement zal plaatsvinden op zaterdag 10 juni op sportpark ‘De Heughte’ in Oosterwolde. Alle sponsoren worden van harte uitgenodigd om weer deel te nemen. “De opzet van het toernooi is hetzelfde als de voorgaande edities”, licht Sjoerd Kwakkel van VSCO ‘61 toe. “Er zal een zeven-tegen-zeven voetbaltoernooi worden georganiseerd over een half speel-/voetbalveld. Bedrijven of instellingen kunnen met maximaal twee teams inschrijven. Het tweede team wordt in eerste instantie op de reservelijst geplaatst en zal worden toegelaten als het maximaal aantal deelnemende teams nog niet is bereikt.” Een team bestaat uit zes veldspelers en een doelverdediger. Aangezien de mogelijkheid bestaat doorlopend te wisselen, kan het team worden aangevuld met één of meerdere reservespelers. De minimale leeftijd voor deelname is 17 jaar. “Als het niet lukt om een team samen te stellen uit collega’s, dan mag het team geheel naar eigen inzicht aangevuld worden door een beroep te doen op familieleden, buren, (sport)vrienden en dergelijke. Ondanks dat draagt het team de naam van de sponsor. Ieder sponsorteam is tevens verantwoordelijk voor zijn eigen voetbaluitrusting. De winnaar van het sponsorvoetbaltoernooi ontvangt naast een blijvende herinnering ook, weliswaar tijdelijk, de prachtige nieuwe wisseltrofee.” 

Wegens de gelimiteerde beschikbare ruimte (speelvelden en kleedaccommodatie) komen er maximaal 30 sponsorteams voor deelname in aanmerking. De volgorde van inschrijving is hierbij bepalend. Per deelnemend team bedraagt het inschrijfgeld 35 euro (incl. btw). “Hiervoor ontvangen de deelnemers gedurende het toernooi onder andere een natje en een droogje. Bovendien worden de kosten van de organisatie hieruit gefinancierd.” Naast het sportieve treffen zullen er speciaal voor de kinderen omlijstende activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast is het terras geopend. Aansluitend aan het voetbaltoernooi is er volop gelegenheid uit te rusten van de inspanningen en onder de klanken van ‘live muziek’ met collega’s, relaties en/of vrienden volop bij en na te praten. Het consumptieverbruik gedurende het sponsorvoetbaltoernooi is tegen de geldende tarieven en komt voor eigen rekening. Aanmelden voor het sponsortoernooi kan via http://www.vsco.nl/toernooien/aanmelden. Voor aanvullende informatie en/of vragen omtrent het sponsorvoetbaltoernooi kan telefonisch of via mail contact opgenomen worden met Sjoerd Kwakkel (06-13577773 of s.kwakkel@vsco.nl). 

“Ook als u ditmaal niet met uw onderneming of instelling deelneemt aan het sponsortoernooi, bent u nu reeds van harte uitgenodigd dit evenement bij te wonen”, besluit Sjoerd namens de Sponsor- en Toernooicommissies van VSCO’61

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie