Afbeelding
Harry ten Hove

Aftrap Franken Dakkapellen voetbalschool Elburger Sportclub

11 september 2022 om 17:54 Algemeen

De aftrap van de Franken Dakkapellen voetbalschool van Elburger Sportclub vond zaterdag 10 september plaats. Kinderen in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar leren spelenderwijs de beginselen van het voetbalspel, waarbij plezier, bewegen en gezelligheid voorop staat. 

Deze zaterdag was er een opkomst van ruim dertig jonge voetballers en voetbalsters. Onder een stralende zon maakte de jongste jeugd kennis met de voetbalsport. Diverse oefeningen met de bal waren uitgezet en natuurlijk ontbrak het partijtje voetbal niet. De voetbalschool start elke zaterdagmorgen om 10.15 uur en duurt tot 11.15 uur. Tussendoor is er een korte pauze met een glaasje limonade.

Sinds kort heeft ESC ook zijn eigen mascotte, Botje genaamd. Botje is mede mogelijk gemaakt door viswinkel Het Bottertje uit Elburg. Mascotte Botje maakt zijn opwachting bij de thuiswedstrijden van ESC en bij diverse activiteiten van de club. Tijdens deze eerste Frank Dakkapellen voetbalschool mocht mascotte Botje uiteraard niet ontbreken. Na afloop ging iedereen met Botje op de foto en keerde iedereen voldaan huiswaarts.

Belangstellenden zijn welkom om ook mee te doen. Aanmelden kan via de website www.elburgersc.nl/voetbalschool/aanmelden-voetbalschool/

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie