Bladmuziek
Bladmuziek Fenny Dekter

8 maart Open Repetitie Gelders Oratoriumkoor

14 februari 2022 om 15:04 Algemeen Ingezonden

Gelders Oratoriumkoor,

Open Repetitieavond: Dinsdag 8 maart 2022

Wanneer:                     Dinsdag 8 maart 2022

Waar:                            Maranathakerk, Bovendwarsweg 2 ’t Harde.

Inloop:                           19.30 uur

Aanvang repetitie:     19.45 uur

Einde avond:                21.30 -22 uur

U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met de dirigent en de koorleden van het Gelders oratoriumkoor en  de prachtige muziek die het koor instudeert: het REQUIEM van Aharon Harlap, Schicksalslied van Johannes Brahms en Psalm 42 van Felix Mendelssohn.

Het Gelders Oratoriumkoor gaat deze werken uitvoeren op 2 concerten, te weten op woensdag 4 mei na de Dodenherdenking in de Grote Kerk van Elburg en op zaterdag 14 mei in de nieuwe Emmaüskerk in Barneveld om 20.00 uur. Deze beide concerten zijn zeer speciaal voor het koor. Speciaal, omdat het de Europese première betreft van het Requiem van de Israëlische componist Aharon Harlap. Bijzonder ook, omdat het koor begeleid zal worden door het Hineni Symfonie Orkest uit Nijkerk, een uit liefde voor Israël geboren professioneel orkest, dat evenals het Gelders Oratoriumkoor geleid wordt door de eveneens Israëlische dirigent Ilia Belianko. Niet in de laatste plaats gedenkwaardig omdat het koor eindelijk na tweeënhalf jaar zich weer kan presenteren aan het publiek.

De muziek die op deze oefenavond wordt gezongen, zal het koor op dinsdag 4 mei in de Grote Kerk van Elburg, aansluitend op de dodenherdenking, ten gehore brengen.

Op zaterdag 14 mei zal het concert opnieuw worden uitgevoerd om 20.00 uur in de Emmaüskerk in Barneveld.

U kunt speciaal voor deze concerten projectlid van het Gelders Oratoriumkoor worden. Dan kunt u deze concerten met ons mee zingen.

Meer informative: secretaris: Helen Vane, tel. 0525-651871

Website: www.geldersoratoriumkoor.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie