Afbeelding
Foto: N. Wolterink

De Borchstee zet de deuren open...

27 januari 2018 om 09:06 Algemeen

Elburg - Op woensdagavond 7 februari en donderdagochtend 8 februari kunt u een kijkje komen nemen op christelijke basisschool De Borchstee. Neem uw kind gerust mee.

De Borchstee stelt het individuele kind voorop onder het motto ‘zorg en ruimte voor ieder kind’. Dat vraagt een andere aanpak van de leerkrachten.

Op woensdagavond geeft Mees Hendriksen om 19.00 uur informatie over de school en beantwoord vragen. Daarnaast geven leerkrachten verschillende workshops om een duidelijk beeld te geven van de werkwijze van De Borchstee. Eén van de workshops is het onderwijs in de onderbouw. Hier krijgt u te horen hoe het onderwijs in de eerste drie groepen praktisch wordt vormgegeven.

Wilt u De Borchstee in bedrijf zien? Dan bent u van harte welkom op donderdagochtend 8 februari van 9.00 tot 12.00 uur! U kunt deze ochtend luisteren naar ervaringen van kinderen en ouders, kijken in de groepen, praten met leerkrachten en andere teamleden en proeven van de sfeer op school (en natuurlijk ook van de koffie en thee)!

Meer informatie vindt u in het magazine op de website (www.deborchstee.nl). U kunt De Borchstee ook volgen op Facebook en twitter.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie