Afbeelding

Open avond basisschool De Borchstee

31 december 2019 om 17:48 Algemeen

ELBURG - PCBS De Borchstee nodigt ouders, die op zoek zijn naar een school voor hun kind(eren), van harte uit voor een open avond op dinsdag 21 januari. De informatieavond begint om 19.30 uur, met inloop vanaf 19.15 uur. Door middel van een presentatie komen bezoekers alles te weten over de visie en werkwijze van de school.
De Borchstee is een christelijke basisschool waar het individuele kind voorop staat. De missie van de school is ‘zorg en ruimte voor ieder kind’. De Borchstee vindt het belangrijk dat elk kind zich op zijn of haar eigen niveau kan ontwikkelen. Dat vraagt een andere aanpak van de leerkrachten die er werken. Daarom zijn zij al een geruime tijd bezig zich te ontwikkelen met het aanbieden van gepersonaliseerd onderwijs. Zo wordt er onder andere ook uitvoering gegeven aan passend onderwijs.
Tijdens de open avond wordt, naast een algemene presentatie, ook duidelijk toegelicht hoe het onderwijs in groep 1 tot en met 3 op de Borchstee vorm wordt gegeven. Daarnaast is er ruimte voor vragen. Tevens krijg de bezoeker de mogelijkheid om in enkele lokalen te kijken, waardoor mn een duidelijk beeld krijgt van de school en de manier waarop er gewerkt wordt.
Meer informatie over de school is te vinden in het schoolmagazine op www.deborchstee.nl. Ouders die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de open avond, maar wel geïnteresseerd zijn, mogen ook een afspraak maken voor een aparte kennismaking en rondleiding. Zij kunnen bellen naar 0525-685511 of mailen naar: info.deborchstee@demeent.nu.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie