Eigenaar Matthijs Knepper (l) en één van zijn medewerkers.
Eigenaar Matthijs Knepper (l) en één van zijn medewerkers.

Kom langs bij de oogmeetweken van Optiek Kale

2 oktober 2023 om 09:46 Zakelijk

De maand oktober staat voor Optiek Kale in het teken van de gratis oogmetingen; iedereen mag in deze maand langskomen en zijn of haar ogen kosteloos laten testen.

Matthijs Knepper, eigenaar van Kale, vertelt vol enthousiasme dat hij de oogmeetweken heeft bedacht om extra aandacht te kunnen besteden aan het oog. Matthijs: “Wij maken sinds kort standaard gebruik van een OCT funduscamera. Op deze manier wordt er een echo van het netvlies gemaakt.”

OCT staat voor Optical Coherence Tomgraphy. Het is een echografie die gebruikmaakt van licht in plaats van van geluidsgolven. De lichtbundel weerkaatst tegen het netvlies. Dit laatste wordt in gekleurde laagjes zichtbaar op het scherm van het apparaat. “Het grote voordeel hiervan is dat wij vroegtijdig afwijkingen kunnen ontdekken”, aldus Matthijs Knepper. Dat is zeker belangrijk, gezien de risico’s die je kunt lopen als je netvlies bijvoorbeeld loslaat.

Wie nog nooit een bezoek heeft gebracht aan Optiek Kale, zou dat zeker eens moeten doen. Naast de prachtige apparatuur die Kale tot zijn beschikking heeft, zijn ook de vele monturen een bezoek aan de winkel waard.

Als je vraagt waar Optiek Kale zich in onderscheidt, denk je aan de persoonlijke aandacht die gegeven wordt aan de klant. Je voelt je gelijk op je gemak als je binnenkomt.

Dat is ook het voordeel van de kleinschaligheid van Optiek Kale. De optiek staat op zich en is geen onderdeel van een groter concern. Dit maakt dat er andere service geleverd kan worden. Matthijs en zijn medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor de klant en dat vertaalt zich in een goede service.

Sinds kort maakt Optiek Kale gebruik van reviews op de webpagina. Matthijs laat ze vol trots zien. De recensies zijn dan ook lovend. Maar liefst 98 procent van de klanten die een recensie hebben achtergelaten zijn supertevreden. Wat opvalt is dat de klant aangeeft dat hij/zij goed en vakkundig geholpen wordt. De snelheid waarmee de bril vervolgens wordt geleverd, is ook af te lezen uit de recensies. Mocht er toch een punt van feedback genoemd worden, reageert Matthijs direct, dan ziet hij dit als een leerpunt en heeft hij het doel om het de klant nog meer naar zijn of haar zin te maken.

Naast de opticien is het ook mogelijk om gebruik te maken van de diensten van een optometrist. Zij houdt zich bezig met meer diepgaand onderzoek, met name bij diabetespatiënten.

Optiek Kale is al meer dan 50 jaar een begrip aan de Laan in de gemeente Nunspeet. Ook nieuwsgierig geworden naar de dienstverlening van Optiek Kale? Kom gerust langs tijdens de oopmeetweken, die vinden plaats van 3 oktober tot en met 4 november. 

Tot ziens aan de Laan 12 in Nunspeet.


Jennita van den Berg

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie