Garage Van de Beek is klantgericht

14 maart 2017 om 11:29 Kunst

Doornspijk - Garage Van de Beek, al jaren een vertrouwd adres aan de Zuiderzeestraatweg, is de officiële Ford-dealer in de regio. De werkplaats wordt beheerd door Gert-Jan de Greef.

Onderhoud en reparaties zijn belangrijk om jouw Ford in goede conditie te houden. Bij Van de Beek besteden ze hier veel aandacht aan. Het professionele serviceteam staat altijd klaar. Wij hebben de juiste testapparatuur om diagnoses te stellen. Tegenwoordig zijn met de huidige technieken veel problemen op te lossen door middel van een software-update. Mede hierdoor weet je zeker dat jouw Ford bij ons in goede handen is, maar ook met een ander merk auto kun je terecht voor onderhoud en reparatie.

Je vindt het belangrijk om vooraf te weten wat het onderhoud aan jouw Ford kost? Daarom biedt Van de Beek transparante prijzen. Doordat je vooraf een prijsopgave kunt opvragen, komt je nooit voor verrassingen te staan. Ford Motorcraft is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor jouw Ford van vijf jaar of ouder. Een Ford Motorcraft Servicebeurt is vanaf 129 euro (all-in) en een APK keuring kost 19,95 euro (all-in). Je zult merken dat Van de Beek als Ford Erkend Reparateur een uitstekende service biedt. De trouwe klantenkring is hier het bewijs van.

De Ford Motorcraft Welcome Check is een check ná aankoop van een elders gekochte gebruikte Ford voor 49 euro. Samen bekijken we jouw aangekochte auto aan de hand van een checklist en geven advies met betrekking tot eventueel noodzakelijk onderhoud en/of reparaties die nodig zijn of eraan zitten te komen. Je ontvangt een tegoedbon van 39 euro, die je kunt besteden bij de eerste volgende onderhoudsbeurt. Je hoeft je geen zorgen te maken over jouw mobiliteit. Wanneer je jouw Ford voor een onderhoudsbeurt in de werkplaats brengt, kom je in aanmerking voor de pechhulpservice, door heel Europa.

Ook woonplaatsservice zit hier bij inbegrepen. Wij werken samen met de meeste leasemaatschappijen, dus ook met jouw Ford-lease auto of bedrijfswagen kun je bij ons terecht. Voor kleine reparaties geldt het principe, klaar terwijl je wacht. Als de reparaties langer duren, is er een leenauto of leenfiets ter beschikking. Ook bieden we kosteloos haal- en brengservice. Als je schade hebt kun je ook bij ons terecht. Je brengt de auto en wij regelen de rest.

Voor verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s ben je welkom in de showroom. Een nieuwe auto koop je niet zo maar, het juiste advies is daarbij belangrijk. Een geselecteerd aanbod van occasions zorgt er voor dat je altijd kunt slagen. We verwelkomen jou graag, de koffie staat klaar. We zijn vanaf 07.30 uur geopend. Meer informatie op

www.autobedrijfvandebeek.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie