eigen foto
eigen foto Eigen foto

Zwemclub De Hokseberg heeft geen koudwatervrees en gaat weer buiten trainen.

24 april 2023 om 11:25 Sport Ingezonden

Na een succesvol winterseizoen in het binnenbad van Hattem start op 2 mei weer het zomerseizoen voor Zwemclub De Hokseberg op ’t Harde. “Weer lekker zwemmen in ons eigen dorp” aldus voorzitter Gertjan Visch. Als zwemclub hebben we het geluk dat we een buitenbad in ons eigen dorp hebben en hier maken we in de zomermaanden dankbaar gebruik van. 3 x in de week komen de leden van Zwemclub De Hokseberg bij elkaar voor de training.

 ‘Het afgelopen jaar hebben wij heel vele nieuwe leden’ mogen verwelkomen binnen onze vereniging. Met name zijn er veel kinderen en tieners bijgekomen die op zoek waren naar een leuke sport’ zegt hooftrainster Michelle Lieftink. Naast het zwemmen staat vooral het plezier voorop. We zijn een club voor jong en oud. Samen trainen, samen gezellige activiteiten en voor de liefhebbers samen wedstrijden zwemmen. Ook dit jaar is er weer ruimte voor nieuwe leden. Iedereen met een diploma is van harte welkom om vrijblijvend een avond mee te trainen.

Lijkt het je leuk om eens kennis te komen maken met de zwemsport dan ben je van harte welkom! Je kunt altijd een paar keer vrijblijvend meetrainen om te kijken als deze sport wat voor jou is. Je kunt je hiervoor vrijblijvend aanmelden via trainers@dehokseberg.nl of via een app naar 0611397098

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie