Afbeelding
Foto: NWVfoto.nl

Kinderkleedjesmarkt in ‘t Harde lijkt blijvertje te worden

18 september 2023 om 11:15 Activiteiten

Op het voetbalveld naast zwembad De Hokseberg aan de Wolkamerweg in ‘t Harde vond zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur een kinderkleedjesmarkt plaats. De organisatie lag in handen van het jongerenwerk van stichting WIEL én Nianne de Ruiter (rechts op de foto)

Barry Wensink

Caroline Turner van stichting WIEL legt uit hoe één en ander tot stand is gekomen. “Rond de zomervakantie gaf Nianna aan graag een kinderkleedjesmarkt te willen organiseren en samen hebben we dit opgepakt. Ze wilde graag niet te lang wachten en aangezien het in september vaak nog mooi weer is, hebben we deze datum geprikt.” Het bleek uiteindelijk een schot in de roos te zijn. “Er waren zeker vijftig kinderen aanwezig om spullen te verkopen. Ook waren er veel bezoekers en uiteindelijk is het een groot succes geworden. We waren ook echt verrast door de grote aanloop. Vanwege het zonnige weer was het zelfs nodig om de kids in te smeren met zonnebrandcrème.” 

Binnenkort volgt een heuse evaluatie van de eerste markt. “Dikke kans dat het volgend jaar opnieuw wordt georganiseerd”, besluit Caroline Turner van stichting WIEL uit Elburg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie