Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Shutterstock

Benefietconcert in Oosterkerk Elburg

15 september 2023 om 16:40 Activiteiten

In de Oosterkerk aan het Klaverplein 2 in Elburg vindt zaterdagavond 23 september een benefietconcert plaats ten behoeve van stichting Compassion.

Jelle Belksma, Nico Bonestroo, Harro en Jurgen Franken en Laurens van der Vegte, vijf mannen uit de gemeente Elburg, nemen deel aan een muskathlon voor Compassion. Zij reizen hiervoor volgende maand, om precies te zijn op 13 oktober, af naar Ghana en zullen daar op 20 oktober een marathon lopen óf 120 kilometer fietsen.

Medewerking aan deze avond wordt verleend door gospelkoor Laetare uit Oldebroek en praisekoor Colors of Faith uit Hattem. Volgens de organisatie gaat het “een hele mooie avond worden met uiteraard veel zang en samenzang.”

Jesse van Melle, teamleider van de Muskathlon, is aanwezig om iets te vertellen over de muskathlon en Compassion. De zaal van de Oosterkerk is open vanaf 19:00 uur; aanvang concert is 19.30 uur. De toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden voor Compassion. Belangstellenden zijn van harte welkom om dit concert bij te wonen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie