Fietsen is nog altijd populair in Nederland.
Fietsen is nog altijd populair in Nederland.

Driewieldag bij Bike Totaal Koops in Elburg op dinsdag 28 maart

14 maart 2023 om 16:23 Activiteiten

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors toeneemt.

Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven.

Bij Bike Totaal Koops in Elburg heeft men veel ervaring met aangepast fietsen, zij zijn dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Ook de meeste elektrische fietsen kunnen worden omgebouwd, tenzij de motor zich in het achterwiel bevindt. Bike Totaal Koops heeft een demofiets met Tworby module beschikbaar. Hiermee kan op afspraak een vrijblijvende proefrit worden gemaakt, het gehele jaar door. 

Op dinsdag 28 maart wordt er bij Bike Totaal Koops van 10:00 tot 13:00 uur een driewieldag gehouden. Locatie: Westerlengte 14, 8081 PZ Elburg. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie