Afbeelding
Fotot: Pexels.com

Dementie en autorijden, wanneer is het nog verantwoord en wettelijk?

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Op dinsdag 31 januari is er weer een BreinPunt avond in de Jeanne d’Arc. Deze avonden wordt georganiseerd voor iedereen die te maken heeft met dementie, de ziekte van Parkinson of niet aangeboren hersenletsel. BreinPunt vindt plaats op de laatste dinsdag van de maand. Op 31 januari is het thema autorijden.

Auto kunnen rijden geeft een gevoel van onafhankelijkheid. Zeker op de Veluwe is het vaak veel praktischer om de auto te gebruiken. Wat gebeurt er zodra u de diagnose dementie krijgt? Mag u dan nog autorijden? Wilt u dat zelf nog? Of maken naasten zich zorgen over autorijden? Het is prettig om te weten hoe dit wettelijk in elkaar steekt. Rij instructeur Hendry Dijkhuizen komt 31 januari vertellen over dit onderwerp. Ook zal hij vragen beantwoorden.

U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur zal de avond aanvangen en het duurt tot 21.00 uur. De Jeanne d’Arc is gevestigd aan Hertog Willemweg 3 in ’t Harde. Als u vervoer nodig heeft binnen de gemeente Elburg, of vragen heeft, kunt u contact opnemen met Stichting WIEL: 0525-68 1212 of info@wiel.nl. Voor vervoer vragen we u uiterlijk op 30 januari dit door te geven.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Talter Cultuurprijs voor regionale amateur kunstschilders 4 uur geleden
Afbeelding
'Eieren rapen in het kippenhok vond ze het mooist' 5 uur geleden
Afbeelding
WHC op jacht naar alle drie de Zilveren Schoenen 23 uur geleden
Afbeelding
Voetbalclinic bij 't Harde voor alle liefhebbers 30 jan, 11:17
Afbeelding
'Wie zijn verleden niet kent, heeft geen idee van het heden' 30 jan, 09:00
Afbeelding
Prima resultaten leden De Heuvelruiters uit Wezep 30 jan, 08:50
Afbeelding
't Harde in oefenduel langs Wilsum 30 jan, 08:41