De vlooienmarkt telt ruim 400 kramen. Foto: Eddy Bossenbroek
De vlooienmarkt telt ruim 400 kramen. Foto: Eddy Bossenbroek Eddy Bossenbroek

Hemelvaartsmarkt bij S.V. ‘t Harde: ’Voor iedereen wel iets te beleven’

18 april 2024 om 14:32 Activiteiten

Het voetbalveld van S.V. ‘t Harde is tijdens Hemelvaartsdag plaats van decor voor de hemelvaartsmarkt. 

Op de markt, die plaatsvindt op donderdag 9 mei, zijn 400 kramen te vinden en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste vlooienmarkten van de Veluwe. “De hemelvaartsmarkt is meer dan alleen een plek om te winkelen en te eten; het is ook een bruisend centrum van entertainment voor het hele gezin”, laat de organisatie weten over het evenement. Zo is er voor de kinderen een springkussen en zijn er straatartiesten te bewonderen die hun kunsten vertonen.
“Met activiteiten voor alle leeftijden is er voor iedereen iets te beleven”, verwacht de organisatie.


Praktische details

De markt vindt plaats op en rondom het voetbalveld van S.V. ‘t Harde. “Op deze manier is het gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Volg de borden P-markt voor gratis parkeren op nabijgelegen parkeerterreinen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plekje voor je auto. De toegang tot de markt is drie euro per persoon. Dit maakt het in onze ogen een betaalbaar uitje voor het hele gezin”, besluit de organisatie enthousiast.

De markt begint om 07.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. Voor meer informatie, zie: https://www.svtharde.nl/hemelvaartsmarkt/

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie