Feest in Oostendorp
Feest in Oostendorp Eigen foto

Oranjefeest in Oostendorp

18 april 2024 om 08:15 Activiteiten Ingezonden

Op zaterdag 27 april wordt in Oostendorp Koningsdag groots gevierd.

Het Oranje comité Oostendorp organiseert het ochtendprogramma.

Het feest begint ’s-morgens om 8.00 uur met een rondgang door de muziekvereniging en slagwerkgroep Excelsior. Om 9.00 uur verzamelen de kinderen zich op de parkeerplaats bij het Huiken voor de optocht en gaan naar het gemeentehuis waar om 10.00 uur de aubade wordt afgenomen. Daarna wordt de optocht vervolgd door Oostendorp en na afloop zijn er activiteiten voor de kinderen op het terrein achter de PWA-school. Er staan attracties klaar, zoals een mega survivalbaan, rodeostier, sweeper en een springkussen.

De Evenementencommissie organiseert het middagprogramma. Vanaf 13.00 uur tot 16.30 uur is er een kleedjesmarkt op en rondom het PWA-terrein. Deelname is gratis en de deelnemers krijgen maximaal 4 meter beschikbaar voor een grondplek. Vooraf aanmelden is verplicht via de mail naar: jjvankolthoorn@gmail.com. Daarnaast is er spijkerbroek hangen en de kinderen kunnen wederom gebruik maken van de diverse attracties.

Het muzikale programma bestaat uit optreden van de Meulezangers. Verder zal Different Socks uit Oldebroek een optreden verzorgen. De allround coverband bestaat uit 5 leden is opgericht in 2016. Het repertoire is veelzijdig en zeer herkenbaar, zowel semi-akoestisch als versterkt, van een festival tot een bruiloft of receptie. Covers van o.a. The Golden Earring, U2, The Eagles en Toto worden met veel plezier en passie gebracht.

Er wordt een verloting gehouden voor de gemaakte onkosten.

De Buurtvereniging Oostendorp is vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur aanwezig met een hapje en een drankje op een gezellig terras.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie