Dans mee op gouden hits.
Dans mee op gouden hits.

Tweedaags muziek-event in haven Elburg

2 april 2024 om 06:00 Activiteiten

Funky Events, bekend van Funky Beach Festival, organiseert op 5 en 6 april een  tweedaags evenement in een gezellige feesttent aan de haven van Elburg. 

Op vrijdagavond 5 april staat de Hollandse avond op het programma.  Deze avond belooft een onvergetelijke duik te zijn in de rijke wereld van de  Nederlandse muziek. Denk aan de gouden oudjes van André Hazes maar ook de  hits van Tino Martin. Het podium wordt deze avond gevuld door Wimmie Bouma, bekend van hits als ‘De Ring Die Jij Draagt’ en ‘Als Jij Het Niet Meer Weet’. Ook Jeffrey Heesen zal het podium betreden met zijn aanstekelijke energie en zijn repertoire van hits als ‘Van Mij Alleen’ en ‘Bailando’. Zijn unieke stemgeluid en  opzwepende performance zullen ervoor zorgen dat niemand stil kan blijven staan. Bereid je voor op een avond vol meezingers en herkenbare melodieën.  

Op zaterdagavond 6 april verzorgt Funky Events een nostalgische reis terug in de tijd met Flashback. Laat je meevoeren door de decennia, waarbij de meest iconische hits uit de jaren 80, 90 en 00’s aan elkaar worden gemixt door Dj’s Ozzi  en Browbeat. 

De dansvloer wordt een tijdmachine waarin oude herinneringen herleven. Van de  tijdloze deuntjes van Madonna tot aan de opzwepende beats van Tiësto, en van de rauwe klanken van Normaal tot aan de aanstekelijke melodieën van de Spice Girls. 

Beide avonden openen de deuren om 20.00 uur voor het publiek, waarbij de  vrijdagavond toegankelijk is voor gasten van 18 jaar en ouder en de  zaterdagavond voor 23 jaar en ouder.  

Dus trek je dansschoenen aan, verzamel je vrienden en maak je klaar voor een weekend vol muziek, dans en plezier aan de haven van Elburg.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie